• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Brolin, James



- Πραγματικό Όνομα:

Craig Kenneth Bruderlin


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Ιουλίου 1940
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Ύψος: 193 cm.
- Σύζυγος: Streisand, Barbra


- Φιλμογραφία:

Accidental Love - Κατά Λάθος Ερωτας (2015)Ηθοποιός ....γερουσιαστής Buck McCoy 

Sisters - Οι Αδελφούλες (2015)Ηθοποιός ....Bucky Ellis 

The 33 - 33 Ψυχές (2015)Ηθοποιός ....Jeff Hart 

The Steps (2015)Ηθοποιός ....Ed 

Elsa & Fred (2014)Ηθοποιός ....Max Hayes 

Love, Wedding, Marriage (2011)Ηθοποιός ....Bradley 

Burlesque (2010)Ηθοποιός ....Κος Anderson 

Standing Ovation (2010)Παραγωγός   

The Goods: Live Hard, Sell Hard - Οι Κομπιναδόροι (2009)Ηθοποιός ....Ben Selleck 

Last Chance Harvey - Η Τελευταία Ευκαιρία (2008)Ηθοποιός ....Brian 

The Hunting Party - Εγκληματίας Πολέμου (2007)Ηθοποιός ....Franklin Harris 

A Guy Thing - Ανδρική Υπόθεση (2003)Ηθοποιός ....Ken Cooper 

Antwone Fisher - Η Ιστορία του Αντουάν Φίσερ (2002)Ηθοποιός ....ο πλοίαρχος 

Catch Me If You Can - Πιάσε Με Αν Μπορείς (2002)Ηθοποιός ....Jack Barnes 

Traffic (2000)Ηθοποιός ....Ralph Landry 

My Brother`s War - IRA: Πατριωτισμός ή Τρομοκρατία; (1997)Ηθοποιός ....John Hall 

"Σκηνοθετης   

Gas, Food Lodging - Κόσμος Δίχως Ονειρα (1992)Ηθοποιός ....John Evans 

Pee-wee`s Big Adventure - Η Μεγάλη Περιπέτεια του Πι-Γουί (1985)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

The Amityville Horror - Το Εξοχικό Σπίτι του Μυστηρίου (1979)Ηθοποιός ....George Lutz 

Capricorn One - Ακρωτήριο Κένεντι, Πτήση: Αιγόκερως 1 (1977)Ηθοποιός ....Charles Brubaker 

Westworld - Ο Επαναστάτης της Νύχτας (1973)Ηθοποιός ....John Blane 

The Boston Strangler - Ο Στραγγαλιστής της Βοστώνης (1968)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Phil Lisi 

Fantastic Voyage - Φανταστικό Ταξίδι (1966)Ηθοποιός ....τεχνικός 

Von Ryan`s Express - Το Εξπρές του Φον Ράιαν (1965)Ηθοποιός ....Ames 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.