• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Bremner, Ewen






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Ιανουαρίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Edinburgh, Scotland, UK
- Ύψος: 173 cm.



- Φιλμογραφία:

Renegades - Ομάδα Υποβρύχιων Καταδρομών (2017)Ηθοποιός ....Jim Rainey 

T2 Trainspotting (2017)Ηθοποιός ....Daniel `Spud` Murphy 

Wonder Woman (2017)Ηθοποιός ....Charlie 

Exodus: Gods and Kings - Η Εξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες (2014)Ηθοποιός ....ειδικός 

Get Santa (2014)Ηθοποιός ....αστυνόμος Finkerton 

Jack the Giant Slayer - Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων (2013)Ηθοποιός ....Wicke 

Snowpiercer (2013)Ηθοποιός ....Andrew 

Great Expectations - Μεγάλες Προσδοκίες (2012)Ηθοποιός ....Wemmick 

Page Eight (2011)Ηθοποιός ....Rollo Madeley 

Perfect Sense - Η Αίσθηση του Ερωτα (2011)Ηθοποιός ....James 

You Will Meet a Tall Dark Stranger - Θα Συναντήσεις Εναν Ψηλό Μελαχρινό Ανδρα (2010)Ηθοποιός ....Henry Strangler 

Fool`s Gold - Προσεχώς... Ζάμπλουτοι (2008)Ηθοποιός ....Alfonz 

Death at a Funeral - Ενας Θάνατος σε μια Κηδεία (2007)Ηθοποιός ....Justin 

Hallam Foe - Ημερολόγιο ενός Ρομαντικού Ηδονοβλεψία (2007)Ηθοποιός ....Andy 

Match Point (2005)Ηθοποιός ....επιθεωρητής Dowd 

Around the World in 80 Days - Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες (2004)Ηθοποιός ....επιθεωρητής Fix 

AVP: Alien vs. Predator - Αλιεν Εναντίον Κυνηγού (2004)Ηθοποιός ....Graeme Miller 

16 Years of Alcohol - 16 Χρόνια Αλκοόλ (2003)Ηθοποιός ....Jake 

Skagerrak - Ονειρα Γλυκά (2003)Ηθοποιός ....Gabriel 

The Reckoning - Παράσταση για εναν Αθώο (2003)Ηθοποιός ....Simon Damian 

The Rundown - Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα (2003)Ηθοποιός ....Declan 

Black Hawk Down - Μαύρο Γεράκι: Η Κατάρριψη (2001)Ηθοποιός ....Shawn Nelson 

Pearl Harbor - Περλ Χάρμπορ (2001)Ηθοποιός ....Red Winkle 

Paranoid - Παράνοια (2000)Ηθοποιός ....Gordon 

Snatch - Η Αρπαχτή (2000)Ηθοποιός ....Mullet 

Trainspotting (1996)Ηθοποιός ....Daniel `Spud` Murphy 

Judge Dredd - Ο Δικαστής Ντρεντ (1995)Ηθοποιός ....Junior Angel 

Prince of Jutland (1994)Ηθοποιός ....Frovin 

Naked - Γυμνός (1993)Ηθοποιός ....Archie 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.