• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Boutella, Sofia






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Απριλίου 1982
- Τόπος Γέννησης: Bab El Oued, Algeria
- Ύψος: 165 cm.



- Φιλμογραφία:

Climax (2018)Ηθοποιός ....Selva 

Hotel Artemis (2018)Ηθοποιός ....Nice 

Atomic Blonde (2017)Ηθοποιός ....Delphine Lasalle 

The Mummy - Η Μούμια (2017)Ηθοποιός ....πριγκίπισσα Ahmanet 

Star Trek Beyond (2016)Ηθοποιός ....Jaylah 

Kingsman: The Secret Service - Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία (2014)Ηθοποιός ....Gazelle 

StreetDance 2 (2012)Ηθοποιός ....Eva 

Azur et Asmar - Αζούρ και Ασμάρ (2006)Ηθοποιός ....νεράιδα (φωνή) 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.