• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Blumenthal, Brad






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Material Girls - Κορίτσια για... Καλοπέραση (2006)Ηθοποιός ....ρεπόρτερ 

Volcano - Ηφαίστειο (1997)Ηθοποιός ....Ken Woods 

Three Wishes - Τρεις Επιθυμίες (1995)Ηθοποιός ....περαστικός 

Pulp Fiction (1994)Ηθοποιός ....Jerry Lewis 

Chaplin - Τσάρλυ (1992)Ηθοποιός ....φωτογράφος 

Honeymoon in Vegas (1992)Ηθοποιός ....σερβιτόρος 

Hook - Κάπταιν Χουκ (1991)Ηθοποιός ....Jim 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.