• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Bluemhuber, Claudia






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Breathe (2017)Παραγωγός   

Churchill (2017)Παραγωγός   

Loving Vincent (2017)Παραγωγός   

The Wife (2017)Παραγωγός   

Unlocked - Συνωμοσία (2017)Παραγωγός   

A Hologram for the King - Ενα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά (2016)Παραγωγός   

Fallen - Αγγελοι (2016)Παραγωγός   

The Exception - Το Τελευταίο Φιλί του Κάιζερ (2016)Παραγωγός   

Eye in the Sky - Αόρατος Εχθρός (2015)Παραγωγός   

Maggie - Το Λυκόφως του Τρόμου (2015)Παραγωγός   

Solace - Το Χάρισμα (2015)Παραγωγός   

Z for Zachariah - Δίοδος Σωτηρίας (2015)Παραγωγός   

Grace of Monaco - Γκρέις του Μονακό (2014)Παραγωγός   

The Host - Το Σώμα (2013)Παραγωγός   

The Railway Man - Ο Κύκλος των Αναμνήσεων (2013)Παραγωγός   

Under the Skin - Κάτω από το Δέρμα (2013)Παραγωγός   

Hysteria - Η Μηχανή της Χαράς (2011)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.