• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Blair, Selma



- Πραγματικό Όνομα:

Selma Blair Beitner


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Ιουνίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Southfield, Michigan, USA
- Ύψος: 160 cm.



- Φιλμογραφία:

After - After: Μετά (2019)Ηθοποιός   

Mom and Dad (2017)Ηθοποιός ....Kendall Ryan 

Mothers and Daughters (2016)Ηθοποιός ....Rigby Gray 

Ordinary World - Μπάρμπα Πανκ (2016)Ηθοποιός ....Karen 

Columbus Circle (2012)Ηθοποιός ....Abigail Clayton 

In Their Skin - Κλείδωσες; (2012)Ηθοποιός ....Mary Hughes 

Dark Horse (2011)Ηθοποιός ....Miranda 

The Family Tree (2011)Ηθοποιός ....Δις Delbo 

Hellboy II: The Golden Army - Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά (2008)Ηθοποιός ....Liz Sherman 

My Mom`s New Boyfriend - Κατασκοπεύοντας τη Μαμά (2008)Ηθοποιός ....Emily Lott 

Feast of Love - Πάνω απ`Ολα ο Ερωτας (2007)Ηθοποιός ....Kathryn Smith 

Purple Violets - Παράνομοι Εραστές (2007)Ηθοποιός ....Patti Petalson 

Pretty Persuasion - Σατανική Γοητεία (2005)Ηθοποιός ....Grace Anderson 

The Fog - Η Ομίχλη (2005)Ηθοποιός ....Stevie Wayne 

A Dirty Shame - Οι Ξεδιάντροποι (2004)Ηθοποιός ....Caprice Stickles 

Hellboy - Hellboy: Ο Ηρωας της Κόλασης (2004)Ηθοποιός ....Liz Sherman 

In Good Company - Ποιος Είναι το Αφεντικό (2004)Ηθοποιός ....Kimberly 

A Guy Thing - Ανδρική Υπόθεση (2003)Ηθοποιός ....Karen Cooper 

The Sweetest Thing - Γλυκός Πειρασμός (2002)Ηθοποιός ....Jane Burns 

Legally Blonde - Η Εκδίκηση της Ξανθιάς (2001)Ηθοποιός ....Vivian Kensington 

Storytelling (2001)Ηθοποιός ....Vi 

Down to You - Κορίτσι για Φίλημα (2000)Ηθοποιός ....Cyrus 

Cruel Intentions - Ερωτικά Παιχνίδια (1999)Ηθοποιός ....Cecile Caldwell 

Can`t Hardly Wait - Πάρτι Αποφοίτησης (1998)Ηθοποιός ....όμορφη κοπέλα 

In & Out (1997)Ηθοποιός ....Linda 

Scream 2 (1997)Ηθοποιός ....φίλη της Cici (φωνή) 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.