• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Bernthal, Jon






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Σεπτεμβρίου 1977
- Τόπος Γέννησης: Washington, District of Columbia, USA
- Ύψος: 179 cm.
- Σύζυγος: Angle, Erin


- Φιλμογραφία:

Baby Driver (2017)Ηθοποιός ....Griff 

Pilgrimage (2017)Ηθοποιός ....ο μουγκός αδελφός 

Shot Caller - Εκτελεστής (2017)Ηθοποιός ....Frank `Shotgun` 

Sweet Virginia (2017)Ηθοποιός ....Sam Rossi 

Wind River - Στα Ιχνη του Ανέμου (2017)Ηθοποιός ....Matt 

The Accountant - Ο Λογιστής (2016)Ηθοποιός ....Braxton `Brax` 

Me and Earl and the Dying Girl - Εγώ, ο Ερλ και το Κορίτσι που Πεθαίνει (2015)Ηθοποιός ....Κος McCarthy 

Sicario - Sicario: Ο Εκτελεστής (2015)Ηθοποιός ....Ted 

We Are Your Friends (2015)Ηθοποιός ....Paige 

Fury (2014)Ηθοποιός ....Grady `Coon-Ass` Travis 

Grudge Match - Επιστροφή στο Ρινγκ (2013)Ηθοποιός ....B.J. 

Snitch - Το Καρφί (2013)Ηθοποιός ....Daniel James 

The Wolf of Wall Street - Ο Λύκος της Wall Street (2013)Ηθοποιός ....Brad Bodnick 

Rampart - Στα Ορια (2011)Ηθοποιός ....Dan Morone 

Date Night - Ραντεβού για Παντρεμένους (2010)Ηθοποιός ....νεαρός 

The Ghost Writer - Αόρατος Συγγραφέας (2010)Ηθοποιός ....Rick Ricardelli 

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - Μια Νύχτα στο Μουσείο 2 (2009)Ηθοποιός ....Al Capone 

The Air I Breathe - Ακραίες Καταστάσεις (2007)Ηθοποιός ....ανακριτής 

World Trade Center - Δίδυμοι Πύργοι (2006)Ηθοποιός ....Christopher Amoroso 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.