• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Bennett, Fran






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Αυγούστου 1937
- Τόπος Γέννησης: Malvern, Arkansas, USA
- Ύψος: 185 cm.



- Φιλμογραφία:

Jessabelle - Φαντάσματα (2014)Ηθοποιός ....Κα Davis 

The Next Best Thing (2000)Ηθοποιός ....δικαστίνα Tracey Bennett 

8MM - Οκτώ Χιλιοστά (1999)Ηθοποιός ....καλόγρια 

Foxfire - Ατίθασα Κορίτσια (1996)Ηθοποιός ....δικαστίνα Holifield 

New Nightmare - Ο Νέος Εφιάλτης (1994)Ηθοποιός ....Dr. Christine Heffner 

The Doctor - Καλημέρα Ζωή (1991)Ηθοποιός ....νοσοκόμα 

The Morning After - Το Επόμενο Πρωινό (1986)Ηθοποιός ....υπάλληλος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.