• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Beart, Emmanuelle






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Αυγούστου 1963
- Τόπος Γέννησης: St. Tropez, Var, Provence-Alpes-Cote d`Azur, France
- Ύψος: 163 cm.
- Σύζυγος: Cohen, Michael


- Φιλμογραφία:

Bye Bye Blondie (2012)Ηθοποιός ....Frances 

Ca Commence par la Fin - Ενας Ερωτας από το Τέλος (2010)Ηθοποιός ....Gabrielle 

Nous Trois - Εμείς οι Τρεις (2010)Ηθοποιός ....Marie, η μητέρα 

Disco (2008)Ηθοποιός ....France Navarre 

Mes Stars et Moi - Οι Γυναίκες των Ονείρων μου (2008)Ηθοποιός ....Isabelle Serena 

Vinyan (2008)Ηθοποιός ....Janet Belhmer 

Les Temoins - Οι Μάρτυρες (2007)Ηθοποιός ....Sarah 

A Crime - Ενοχο Μυστικό (2006)Ηθοποιός ....Alice Parker 

Le Heros de la Famille - Family Hero (2006)Ηθοποιός ....Lea O`Connor 

L`Enfer - Η Κόλαση Μέσα μας (2005)Ηθοποιός ....Sophie 

Un Fil a la Patte - Η Τέχνη τού να Χωρίζεις (2005)Ηθοποιός ....Lucette 

A Boire - Στην Υγειά σας!.. (2004)Ηθοποιός ....Ines Larue 

Histoire de Marie et Julien - Η Ιστορία της Μαρί και του Ζιλιέν (2003)Ηθοποιός ....Marie 

Les Egares - Μακριά απ`τα Μάτια του Κόσμου (2003)Ηθοποιός ....Odile 

Nathalie... - Ναταλί (2003)Ηθοποιός ....Nathalie/Marlene 

8 Femmes - 8 Γυναίκες (2002)Ηθοποιός ....Louise 

La Repetition - Η Πρόβα (2001)Ηθοποιός ....Nathalie 

Les Destinees Sentimentales - Αισθηματικό Πεπρωμένο (2000)Ηθοποιός ....Pauline Pommerel 

La Buche - Το Γλυκό των Χριστουγέννων (1999)Ηθοποιός ....Sonia 

Le Temps Retrouve - Ο Ξανακερδισμένος Χρόνος (1999)Ηθοποιός ....Gilberte 

Don Juan - Δον Ζουάν (1998)Ηθοποιός ....Elvire 

Mission: Impossible - Επικίνδυνη Αποστολή (1996)Ηθοποιός ....Claire Phelps 

Nelly & Monsieur Arnaud - Η Νέλι και ο Κύριος Αρνό (1995)Ηθοποιός ....Nelly 

Une Femme Francaise - Μια Γυναίκα απ` τη Γαλλία (1995)Ηθοποιός ....Jeanne 

L`Enfer - Σε Ζηλεύω (1994)Ηθοποιός ....Nelly 

Un Coeur en Hiver - Μια Καρδιά το Χειμώνα (1992)Ηθοποιός ....Camille 

J`Embrasse Pas - Δεν Φιλώ... στο Στόμα (1991)Ηθοποιός ....Ingrid 

La Belle Noiseuse - Η Ωραία Καβγατζού (1991)Ηθοποιός ....Marianne 

Manon des Sources - Η Μανόν των Πηγών (1986)Ηθοποιός ....Manon Cadoret 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.