• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Basche, David Alan






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 25 Αυγούστου 1970
- Τόπος Γέννησης: Hartford, Connecticut, USA
- Σύζυγος: Reiner, Alysia



- Φιλμογραφία:

Sidney Hall (2017)Ηθοποιός ....γερουσιαστής Dale 

Real Steel (2011)Ηθοποιός ....σχολιαστής 

The Adjustment Bureau - Οι Ρυθμιστές (2011)Ηθοποιός ....βοηθός του Thompson 

Sex and the City 2 (2010)Ηθοποιός ....David 

I`ll Believe You (2007)Ηθοποιός ....Dale Sweeney 

United 93 - Πτήση 93 (2006)Ηθοποιός ....Todd Beamer 

War of the Worlds - Ο Πόλεμος των Κόσμων (2005)Ηθοποιός ....Tim 

Full Frontal (2002)Ηθοποιός ....ατζέντης 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.