• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Arlaud, Swann






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Fontenay-aux-Roses, Hauts-de-Seine, France





- Φιλμογραφία:

Grace a Dieu - Θέλημα Θεού (2018)Ηθοποιός ....Emmanuel Thomassin 

Petit Paysan (2017)Ηθοποιός ....Pierre Chavanges 

The End - Μέσα στο Δάσος (2016)Ηθοποιός ....ο νεαρός 

Une Vie - Η Ζωή μιας Γυναίκας (2016)Ηθοποιός ....Julien de Lamare 

Les Anarchistes (2015)Ηθοποιός ....Elisee Mayer 

Ni le Ciel Ni la Terre - Ούτε Ουρανός, Ούτε Γη (2015)Ηθοποιός ....Jeremie Lernowski 

Bon Retablissement! (2014)Ηθοποιός ....Camille 

Bouboule (2014)Ηθοποιός ....Patrick `Pat` 

Michael Kohlhaas - Ο Θρύλος του Μάικλ Κόλχαας (2013)Ηθοποιός ....βαρόνος 

Crawl (2012)Ηθοποιός ....Martin 

L`Homme Qui Rit - Ο Ανθρωπος που Γελά (2012)Ηθοποιός ....Sylvain 

Elles (2011)Ηθοποιός ....πελάτης 

Belle Epine (2010)Ηθοποιός ....Jean-Pierre 

Les Aventures Extraordinaires d`Adele Blanc-Sec - Οι Απίστευτες Περιπέτειες της Αντέλ (2010)Ηθοποιός ....εφημεριδοπώλης 

Les Emotifs Anonymes - Ανώνυμοι Ρομαντικοί (2010)Ηθοποιός ....Antoine 

L`Insurgee - Η Πιο Γλυκιά Ηλικία (2009)Ηθοποιός ....Francois 

Le Dernier Vol - Η Τελευταία Πτήση (2009)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.