• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Angel, Jack






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 24 Οκτωβρίου 1930
- Τόπος Γέννησης: Modesto, California, USA




- Φιλμογραφία:

Despicable Me 2 - Εγώ, ο Απαισιότατος 2 (2013)Ηθοποιός ....(φωνές) 

The Lorax - Λόραξ (2012)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Toy Story 3 (2010)Ηθοποιός ....Chunk (φωνή) 

Horton Hears a Who! - Χόρτον (2008)Ηθοποιός ....γηραιός Χου (φωνή) 

Cars - Αυτοκίνητα (2006)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Ice Age: The Meltdown - Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη (2006)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Lilo & Stitch - Λίλο & Στιτς (2002)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Treasure Planet - Ο Πλανήτης των Θησαυρών (2002)Ηθοποιός ....(φωνές) 

A.I. Artificial Intelligence - Α.Ι. Τεχνητή Νοημοσύνη (2001)Ηθοποιός ....Teddy (φωνή) 

Monsters, Inc. - Μπαμπούλας Α.Ε. (2001)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Tarzan - Ταρζάν (1999)Ηθοποιός ....(φωνές) 

The Iron Giant - Σιδερένιος Γίγαντας (1999)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Toy Story 2 (1999)Ηθοποιός ....(φωνές) 

A Bug`s Life - Ζουζούνια (1998)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Hercules - Ηρακλής: Πέρα από το Μύθο (1997)Ηθοποιός ....(φωνές) 

The Hunchback of Notre Dame - Η Παναγία των Παρισίων (1996)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Balto - Μπάλτο (1995)Ηθοποιός ....Nikki (φωνή) 

Toy Story - Η Ιστορία των Παιχνιδιών (1995)Ηθοποιός ....καρχαρίας (φωνή) 

Aladdin - Αλαντίν (1992)Ηθοποιός ....(φωνές) 

An American Tail: Fievel Goes West - Αμέρικαν Στόρι: Ο Φίβελ στην Αγρια Δύση (1991)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Beauty and the Beast - Η Πεντάμορφη και το Τέρας (1991)Ηθοποιός ....(φωνές) 

The Little Mermaid - Η Μικρή Γοργόνα (1989)Ηθοποιός ....(φωνές) 

Beetle Juice - Ο Σκαθαροζούμης (1988)Ηθοποιός ....ο ιερέας (φωνή) 

Who Framed Roger Rabbit - Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ (1988)Ηθοποιός ....(φωνές) 

The Transformers: The Movie (1986)Ηθοποιός ....Astrotrain (φωνή) 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.