• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Akin, Philip






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Kingston, Jamaica





- Φιλμογραφία:

RoboCop (2014)Ηθοποιός ....Δρ Alan 

P2 (2007)Ηθοποιός ....Karl Donson 

Shake Hands with the Devil - Χειραψία με τον Διάβολο (2007)Ηθοποιός ....Kofi Annan 

Get Rich or Die Tryin` (2005)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος 

The Man - Ο Υποπτος (2005)Ηθοποιός ....πράκτορας 

The Perfect Man (2005)Ηθοποιός ....δάσκαλος 

How to Deal - Στα Δύσκολα σε Θέλω (2003)Ηθοποιός ....Κος Bowden 

Cube 2: Hypercube - Cube 2: Η Τέταρτη Διάσταση (2002)Ηθοποιός ....ο στρατηγός 

The Sum of All Fears - Απόλυτος Κίνδυνος (2002)Ηθοποιός ....στρατηγός Wilkes 

Pushing Tin - Ερωτικές Αναταράξεις (1999)Ηθοποιός ....Paul 

Fly Away Home - Τα Φτερουγίσματα (1996)Ηθοποιός ....ρεπόρτερ 

The Ref - Διαιτητής για Παντρεμένους (1994)Ηθοποιός ....στρατιωτης 

F/X2 - Θανάσιμες Ψευδαισθήσεις (1991)Ηθοποιός ....Ντετέκτιβ McQuay 

Switching Channels - Ερωτικά Κυκλώματα (1988)Ηθοποιός ....φύλακας 

Iceman - Αϊσμαν (1984)Ηθοποιός ....Δρ Vermeil 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.