• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Χέλμη, Κατερίνα






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Αυγούστου 1939
- Τόπος Γέννησης: Αθήνα




- Φιλμογραφία:

El Greco (2007)Ηθοποιός ....ισπανίδα 

Αλεξάνδρεια - Alexandria (2001)Ηθοποιός ....Χριστίνα 

Η Ζωή Ενάμιση Χιλιάρικο - Life on Sale (1995)Ηθοποιός ....Ελένη Σαββίδου 

Αγγελος - Angel (1982)Ηθοποιός ....η μητέρα του Άγγελου 

Ο Γυρολόγος - The Pedlar (1980)Ηθοποιός   

Λαμόρε - L`Amore (1979)Ηθοποιός ....Άννα 

Μάρα η Τσιγγάνα - Mara the Gypsy Girl (1971)Ηθοποιός ....Μάρα 

Δεν Υπάρχουν Λιποτάκτες - There Are No Deserters (1970)Ηθοποιός   

Η Μεσόγειος Φλέγεται - The Mediterranean in Flames (1970)Ηθοποιός   

Νατάσα - Natasha (1970)Ηθοποιός ....Νατασα 

Αδυναμίες - Weaknesses (1969)Ηθοποιός ....Άννα 

Ζαβολιές - Mischief (1969)Ηθοποιός ....Ρίτα 

Η Αγάπη μας - Our Love (1968)Ηθοποιός ....Εύα Τσάμη 

Το Μαύρο Στάχυ - Black Ear of Corn (1968)Ηθοποιός   

Εις Θάνατον - Condemned to Death (1967)Ηθοποιός ....πόρνη 

Οι Εχθροί - The Enemies (1965)Ηθοποιός ....Γίτσα 

Πυρετός - Fever (1965)Ηθοποιός   

Ιλιγγος - Vertigo (1963)Ηθοποιός   

Μεσάνυχτα στη Βίλλα Νέλλη - Midnight at Villa Nelli (1963)Ηθοποιός   

Τα Κόκκινα Φανάρια - The Red Lanterns (1963)Ηθοποιός ....Μαρίνα Γεωργιάδου 

Χωρίς Ταυτότητα - Without Identity (1963)Ηθοποιός ....Τζένη 

Η Μεγάλη Θυσία - The Great Sacrifice (1962)Ηθοποιός ....Γιάννα Μαράκη 

Νόμος 4000 - Law 4000 (1962)Ηθοποιός ....Βούλα 

Μάνα μου τον Αγάπησα - Mother, I Loved Him (1961)Ηθοποιός   

Μια του Κλέφτη... - Once Lucky (1960)Ηθοποιός   

Ερωτικές Ιστορίες - Love Stories (1959)Ηθοποιός   

Μπάρμπα Γιάννης ο Κανατάς - Uncle Giannis, the Potter (1957)Ηθοποιός ....Κρινιώ Βενέτη 

Οπου Φτώχεια και Φιλότιμο - Where There`s Poverty, There`s Pride (1957)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.