• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22120
  • Αριθμός συν/τών: 758598
  • Πρόγραμμα 278 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Φιλίππου, Ευθύμης






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Ιανουαρίου 1977
- Τόπος Γέννησης: Αθήνα




- Φιλμογραφία:

Οίκτος (2018)Σεναριογράφος   

The Killing of a Sacred Deer - Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού (2017)Σεναριογράφος   

The Lobster - Ο Αστακός (2016)Συγγραφέας  Academy Award Nominee

Chevalier (2015)Σεναριογράφος   

L (2012)Σεναριογράφος   

Αλπεις - Alps (2011)Ηθοποιός ....καταστηματάρχης 

"Σεναριογράφος   

Κυνόδοντας - Dogtooth (2009)Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.