• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Σαουλίδου, Εύη






- Φύλο: Γυναίκα
- Τόπος Γέννησης: Καβάλα, Καβάλας





- Φιλμογραφία:

Οίκτος (2018)Ηθοποιός   

Η Γκόλφω στην Επίδαυρο - Golfo in Epidaurus (2014)Ηθοποιός ....η ίδια 

Poker Face (2012)Ηθοποιός ....Νίκη 

Without (2009)Ηθοποιός ....Κυρία Κ 

Νύφες - Brides (2004)Ηθοποιός ....Χάρω 

Χώμα & Νερό - Earth & Water (1999)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.