• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Πετρόπουλος, Δημήτρης






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Success Story (2017)Ηθοποιός ....Λάμπρος Πανδώρας 

Uranya (2006)Ηθοποιός ....ιερέας 

Η Σκόνη που Πέφτει - Dust (2004)Ηθοποιός ....φίλος του Χρόνη 

Οι Θεατρίνες - Playing Parts (2003)Ηθοποιός ....Ανδρονικος 

Στη Σκιά του Λέμμυ Κώσιον - In the Shadow of Lemmy Caution (2002)Ηθοποιός   

Ονειρο ΙΙ - Dream II (1992)Ηθοποιός   

Στο Υψος της Χαραμάδας - At the Height of the Slit (1992)Ηθοποιός ....σκηνοθέτης 

120 Ντεσιμπέλ - 120 Decibels (1987)Ηθοποιός   

Γενέθλια Πόλη - Birthday Town (1987)Ηθοποιός   

Το Καλοκαίρι της Μήδειας - Medea`s Summer (1987)Ηθοποιός   

Εν Πλω - On Course (1985)Ηθοποιός ....βοσκός 

Μπορντέλο - Bordello (1985)Ηθοποιός ....υπολοχαγός Kelvin 

Χάππυ Νταίη - Happy Day (1976)Ηθοποιός   

Το Χρονικό μιας Κυριακής - Memories of a Sunday (1975)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.