• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Μυλωνάς, Γιώργος






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Μαρτίου 1947
- Τόπος Γέννησης: Αλώνια, Πιερίας




- Φιλμογραφία:

Breakdown Reward (2012)Ηθοποιός ....Ζορό 

Το Σινεμά Γυμνό - Naked Cinema (2010)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Ο Χαρτοπαίχτης (1990)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Η Εκδίκηση του Πατέρα (1989)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Ο Αλήτης και ο Μπάτσος (1989)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Υπέρ Επείγον - Super Urgent (1989)Σεναριογράφος   

Ο Ερωτόγυφτος με το Ντάτσουν (1988)Σεναριογράφος   

Η Τρέλα Πάει στα... Σχολεία - Madness in School (1987)Σεναριογράφος   

Οι Κυβερνήσεις Πέφτουνε... Αλλά ο Ψάλτης Μένει (1987)Σεναριογράφος   

Ταμτάκος, ο Ηλεκτρονικός Γύφτος (1987)Σεναριογράφος   

O Καβαλάρης των FM Stereo - Pirate Radio Cowboy (1986)Σεναριογράφος   

Γύφτικη Δυναστεία - The Gypsy Dynasty (1986)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Κλεφτρόνι και Τζέντλεμαν - A Thief and a Gentleman (1986)Σεναριογράφος   

Ράδιο-Αρβύλα - Grapevine (1986)Ηθοποιός ....ιερέας 

"Σεναριογράφος   

Κορίτσια για... Τσίμπημα - Girls for Pitching (1985)Ηθοποιός ....Σερσερής 

"Σεναριογράφος   

Εις Μνήμην Χάρρυ Κλυνν - In Memoriam of Harry Klynn (1984)Ηθοποιός   

Και Κλάααμα στα Σχολεία!... - Teeears At School (1984)Ηθοποιός ....θεολόγος 

"Σεναριογράφος   

Φυλακές Ανηλίκων Νο 2: Εκδίκηση στη Βία - Juvenile Prison 2: Violent Revenge (1984)Ηθοποιός ....αστυνομικός ντετέκτιβ 

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Γρανίτα από Μελάνι - Ink Popsicle (1983)Ηθοποιός ....Μεγαλόστομος 

"Σεναριογράφος   

Γύφτικη Κομπανία - Gypsy Troupe (1983)Σεναριογράφος   

Δάσκαλε τι Δίδασκες; - Teacher, What Did You Preach? (1983)Ηθοποιός ....Μίμης Θαλασσιάς 

"Σεναριογράφος   

Η Δημοκρατία του Νέφους - Democracy of Smog (1983)Ηθοποιός ....Μανωλάκης 

Ο Βιασμός μιας Μοναχής - The Rape of a Nun (1983)Ηθοποιός ....Ποσειδώνας 

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Σιδηρά Κυρία - Iron Lady (1983)Ηθοποιός ....κριτικός κινηματογράφου 

Στα Σαγόνια της Εφορίας - In the Jaws of the Revenue Department (1983)Ηθοποιός ....Δελαπόρτας 

"Σεναριογράφος   

Χούλιγκανς: Κάτω τα Χέρια απ` τα Νιάτα - Hooligans (1983)Ηθοποιός ....παπάς 

"Σεναριογράφος   

Αλαλούμ - Alalum (1982)Ηθοποιός   

Εδώ και Τώρα Αγγούρια!!! Πόσα Φάγατε Σήμερα; - Cucumbers Here and Now (1982)Ηθοποιός ....σκηνοθέτης 

"Σεναριογράφος   

Ξυπόλητα... Καμάκια - Barefoot Gigolos (1982)Σεναριογράφος   

Ο Θανάσης και το Καταραμένο Φίδι - Thanasis and the Cursed Serpent (1982)Σεναριογράφος   

Ο Ρεπόρτερ - The Reporter (1982)Ηθοποιός   

Πανικός στα Σχολεία - Panic in the Schools (1982)Σεναριογράφος   

Το Παιδί του Σωλήνα - Test Tube Baby (1982)Ηθοποιός   

"Σεναριογράφος   

Φυλακές Ανηλίκων - Juvenile Prison (1982)Ηθοποιός   

"Σεναριογράφος   

Αγριες Κότες - Wild Chickens (1981)Ηθοποιός ....άντρας με θυμιατό 

"Σεναριογράφος   

Είσαι στην Ε.Ο.Κ... Μάθε για την Ε.Ο.Κ. - You Belong to the E.E.C., So Learn About It (1981)Ηθοποιός   

"Σεναριογράφος   

Ο Κώτσος Εξω από το Ν.Α.Τ.Ο. - Kotsos Out of NATO (1981)Ηθοποιός ....μουγγός 

"Σεναριογράφος   

Ο Σεξοκυνηγός - The Sex Hunter (1981)Ηθοποιός ....γιατρός 

"Σεναριογράφος   

Ξεβράκωτος Ρωμιός - A Greek Man Exposed (1980)Σεναριογράφος   

Ο Κώτσος και οι Εξωγήινοι - Kotsos and the Aliens (1980)Ηθοποιός ....οδηγός με όπλο 

"Σεναριογράφος   

Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. - Kotsos at the E.E.C. (1980)Ηθοποιός   

"Σεναριογράφος   

Η Ωρα του Λύκου - The Hour of the Wolf (1979)Σεναριογράφος   

Οι Φανταρίνες - Women Recruits (1979)Ηθοποιός ....ξενοδόχος 

"Σεναριογράφος   

Τζακ ο Καβαλάρης - Jack the Horseman (1979)Ηθοποιός   

"Σεναριογράφος   

Αγώνας Χωρίς Τέλος - Struggle Without End (1978)Ηθοποιός   

Η Βαλίτσα του Παπά - The Suitcase of the Priest (1978)Σεναριογράφος   

Κραυγές στον Ανεμο - Voice in the Wind (1976)Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.