• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Μπουσδούκος, Νίκος






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Ξα μου - Xamou (2016)Ηθοποιός ....ο ψαράς 

Η Σκόνη που Πέφτει - Dust (2004)Ηθοποιός   

Μπίζνες στα Βαλκάνια - Business in Balkan (1997)Ηθοποιός ....ο πατέρας 

Αυτόπτης Μάρτυς - Eyewitness (1993)Ηθοποιός   

Η Φανέλα με το 9 - The Striker with Number 9 (1988)Ηθοποιός ....Γιώργος Καπάτος 

Ο Κλοιός - The Noose (1987)Ηθοποιός ....Λάκης 

Χάππυ Νταίη - Happy Day (1976)Ηθοποιός ....ανακριτής 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.