• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 17750
  • Αριθμός συν/τών: 817496
  • Πρόγραμμα 253 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Η ερώτηση της εβδομάδας


Ήσυχες μέρες του Αυγούστου! Η σχέση ανάμεσα σε εμένα, το σινεμά κι αυτών…

Πάντα η καλύτερη! Η ζέστη με τραβάει προς τα θερινά.

Ουδέτερη. Θα πάω κάνα σινεμαδάκι, αλλά μόνο αν τύχει.

Μηδενική. Σιγά με τέτοια ζέστη μην κάτσω να δω ταινία.

Ποιο σινεμά; Εκεί που βρίσκομαι δεν βλέπω αίθουσα ούτε με κιάλια!

Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Μανέλλης, Φραγκίσκος






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Αδριανούπολη
- Hμερομηνία Θανάτου: 11 Απριλίου 1978
- Σύζυγος: Λαίδου, Μαίρη



- Φιλμογραφία:

Τα Ομορφοπαιδα!.. - Τα Ομορφόπαιδα (1971)Ηθοποιός ....Μανώλης 

Ενας Χίππυς με Φιλότιμο (1970)Ηθοποιός ....Μανώλης Χαζογιώργος 

Ο Φακίρης Σταμάτης Κόκκορας (1969)Ηθοποιός ....Σταμάτης Κόκκορας 

Τα Κορόιδα, η Βαλίτσα μου κι Εγώ (1969)Ηθοποιός ....Περικλής Λιανός 

Ο Μαχαραγιάς - The Maharaja (1968)Ηθοποιός ....Γούτος 

Ο Φιγουρατζής (1968)Ηθοποιός ....Βαγγέλης 

Απο Λαχτάρα σε Λαχτάρα (1967)Ηθοποιός ....Σταμάτης 

"Σεναριογράφος   

Μανωλάκης ο Τέντυ Μπόυ (1967)Ηθοποιός ....Μανωλάκης 

"Σεναριογράφος   

Επιχείρησις: Ορμα Χοντρέ (1966)Ηθοποιός ....Σπουργίτης 

"Σεναριογράφος   

Ο Μπαμπάς μου ο Τέντυ Μπόυς - My Dad the Teddy Boy (1966)Ηθοποιός ....Πολύδωρος 

Ούτε Μιλάει Ούτε Λαλάει - Not a Word Out of His Mouth (1966)Ηθοποιός ....Σοφρώνης
....δρ. Γιώργος Τσακμάκης
 

Καημοί στη Φτωχογειτονιά - Despair in the Slums (1965)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Πάρε το Δάκρυ μου (1965)Ηθοποιός ....Σταύρος 

Με λυγισε η Φτωχεια (1964)Ηθοποιός   

Εμείς τα Μπατιράκια - We Haven`t Got a Cent (1963)Ηθοποιός ....Ηλίας Παναγούλιας 

Ενας Βλάκας με Πατέντα - A Patented Stupid Man (1963)Ηθοποιός ....Θεοδόσης 

"Σεναριογράφος   

Οι Κατεργαρηδες (1963)Ηθοποιός   

Σκανδαλα στο Νησι του Ερωτα (1963)Ηθοποιός   

Τα Παιδιά της Μανταλένας (1963)Ηθοποιός   

Τον Βρήκανε τον Παναή (1963)Ηθοποιός   

Δουλειές του Ποδαριού (1962)Ηθοποιός ....Μητρούσης 

"Παραγωγός   

Δυο Μανες στο Σταυρο του Πονου (1962)Ηθοποιός   

Εξομολογησις μιας Μητερας (1962)Ηθοποιός   

Κλαψε Φτωχη μου Καρδια (1962)Ηθοποιός   

Μη Βαράτε Ολοι Μαζί (1962)Ηθοποιός ....Σπουργίτης 

"Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Οι Ασσοι της Τράκας (1962)Ηθοποιός ....Ντιντίκος 

Οι Τρεις Σωματοφύλακες (1962)Ηθοποιός ....Μάνθος 

Τα Κοθώνια του Θρανίου (1962)Ηθοποιός ....Δημήτρης 

Το Καρπουζάκι (1962)Ηθοποιός   

Αγαπούλα μου (1960)Ηθοποιός ....Μήτσος 

Ηδονή και Πάθος - Lust and Passion (1960)Ηθοποιός   

Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα - Mitros and Mitrousis in Athens (1960)Ηθοποιός ....Μητρούσης 

"Διευθυντής Παραγωγής   

Τα Ντερβισόπαιδα (1960)Ηθοποιός ....Τρύφων 

Το Κορίτσι του Δρόμου (1960)Ηθοποιός   

Ανθισμένη Αμυγδαλιά - Almond Tree in Bloom (1959)Ηθοποιός   

Ερωτας... με Δόσεις - Love... in Installments (1959)Ηθοποιός ....Τρύφωνας 

Η Λίζα το `Σκασε - Lisa, Tosca of Athens (1959)Ηθοποιός   

Ηρωες της Γκάφας (1959)Ηθοποιός ....Γιάννης 

Λυγκος ο Λεβεντης (1959)Ηθοποιός   

Πως Περνούν οι Παντρεμένοι (1959)Ηθοποιός ....Θανάσης 

Κέφι Γλέντι και Φιγούρα - Goodtimes and Show Off (1958)Ηθοποιός ....Μάρκος 

Μηδέν Πέντε (1958)Ηθοποιός   

Οι Καβγατζήδες - The Cross-Patches (1958)Ηθοποιός   

Το Κορίτσι της Αμαρτίας - The Girl of Sin (1958)Ηθοποιός ....Μανώλης 

Οι Τρεις Ντετέκτιβς - Three Detectives (1957)Ηθοποιός ....Τζιμ Τζακ 

Ραντεβού με τον Ερωτα (1957)Ηθοποιός ....Γιάννης 

Τζιπ, Περίπτερο κι Αγάπη - Jeep Kiosk and Love (1957)Ηθοποιός ....σταθμάρχης 

Της Νύχτας τα Καμώματα - Night Doings (1957)Ηθοποιός ....Τέλης 

Ποιος θα Πληρώσει το Μάρμαρο (1956)Ηθοποιός   

Φτώχεια Ερως και Κομπίνα (1956)Ηθοποιός ....Μάρκος 

Μητερα στο Βουρκο (1953)Ηθοποιός   

Βαφτιστικός - The Godson (1952)Ηθοποιός ....Δημητρός 

Οι Απάχηδες των Αθηνών - Apaches of Athens (1950)Ηθοποιός ....Καρούμπας 

Διαγωγή... Μηδέν! - Zero for Conduct (1949)Ηθοποιός ....Μανώλης 

Ραγισμένες Καρδιές (1945)Ηθοποιός   

Η Θύελλα Πέρασε (1943)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.