• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Λογοθέτης, Αλέξανδρος






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Amerika Square (2016)Ηθοποιός ....Μανώλης 

The Republic (2015)Ηθοποιός ....Αντώνης Μπουρνάζος 

Πολκ - Polk (2014)Ηθοποιός ....άγνωστος άντρας 

Στο Σπίτι - At Home (2014)Ηθοποιός ....Στέφανος 

Wild Duck (2013)Ηθοποιός ....Δημήτρης 

"Παραγωγός   

Από τη Γη στη Σελήνη - From the Earth to the Moon (2013)Ηθοποιός ....ταγματάρχης Τζον Μάστον (φωνή) 

Το Δέντρο και η Κούνια - A Place Called Home (2013)Ηθοποιός ....νέος Κυριάκος (φωνή) 

Το Πέταγμα του Κύκνου - The Flight of the Swan (2011)Ηθοποιός ....Στέλιος 

Καντίνα - Canteen (2009)Ηθοποιός ....Φίλιππος 

Alter Ego (2007)Ηθοποιός ....Αργύρης 

Αλήθεια - Truth (2006)Ηθοποιός ....Μανώλης 

Η Χορωδία του Χαρίτωνα - Chariton`s Choir (2005)Ηθοποιός ....Περικλής 

Ο Φωτογράφος των Τρικάλων - The Trikala Photographer (2005)Ηθοποιός ....Θωμάς Γκαντάρας 

Γαμήλια Νάρκη - Totally Married (2003)Ηθοποιός ....Κώστας 

Μπίζνες στα Βαλκάνια - Business in Balkan (1997)Ηθοποιός ....Αλέξανδρος 

Ο Τσαλαπετεινός του Wyoming - Like a Prairie Cock in Wyoming (1995)Ηθοποιός ....Μιχάλης 

Εναστρος Θόλος - Starry Dome (1993)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.