• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Κωνσταντινίδου, Ελισάβετ






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Ο Θησαυρός (2017)Ηθοποιός ....Θεώνη Κανελοπιπεράκη 

Στα Καλά Καθούμενα - Out of the Blue (2014)Ηθοποιός ....Μερόπη 

Ακάλυπτος - Akalyptos (2013)Ηθοποιός ....υπουργός 

Νήsos 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού - The Island 2 (2011)Ηθοποιός ....Αγγέλα 

Νήsos - The Island (2009)Ηθοποιός ....Αγγέλα 

Μόλις Χώρισα - Just Broke Up (2008)Ηθοποιός ....μαμά 

Straight Story (2006)Ηθοποιός ....Στεφανία 

Η Καρδιά του Κτήνους - The Heart of the Beast (2005)Ηθοποιός ....σπιτονοικοκυρά 

Ομηρος - Hostage (2005)Ηθοποιός ....η μητέρα της Iliana (φωνή) 

Η Λίζα και Ολοι οι Αλλοι - Liza and All the Others (2003)Ηθοποιός ....Μαντάμ Χάρις, η χαρτορίχτρα 

Οξυγόνο - Blackmail Boy (2003)Ηθοποιός ....γυναίκα στο πάρτι 

Ροζ Ολοταχώς - Full Pink Ahead (2001)Ηθοποιός ....Άννα Περπερίδου 

Το Κλάμα Βγήκε απ`τον Παράδεισο - Crying... Silicon Tears (2001)Ηθοποιός ....Παναγιώτα 

Peppermint (1999)Ηθοποιός ....μοδίστρα 

Γωνία του Παραδείσου - A Corner of Paradise (1998)Ηθοποιός ....θεία 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.