• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Κυριακίδης, Αχιλλέας






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Cairo, Egypt





- Φιλμογραφία:

El Greco: Προσωπογραφίες (2017)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Amerika Square (2016)Ηθοποιός ....Περικλής 

Suntan (2016)Ηθοποιός ....γιατρός 

Νοτιάς - Mythopathy (2016)Ηθοποιός ....Δρ Κυριακίδης 

Αδικος Κόσμος - Unfair World (2011)Ηθοποιός ....αστυνόμος Φραντζής 

Ακροβάτες του Κήπου - The Cistern (2001)Ηθοποιός   

Ο Παράδεισος είναι Προσωπική Υπόθεση - Paradise Is a Personal Matter (2001)Σεναριογράφος   

Η Βασίλισσα Μαϊμού - The Monkey Queen (2000)Σεναριογράφος   

Ακροπόλ - Acropole (1996)Ηθοποιός ....κινηματογραφιστής 

Καβάφης - Cavafy (1996)Ηθοποιός   

Εναστρος Θόλος - Starry Dome (1993)Σεναριογράφος   

Η Εποχή των Δολοφόνων - A Time to Kill (1993)Ηθοποιός   

"Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.