• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Κουνάδης, Αργύρης






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Φεβρουαρίου 1924
- Τόπος Γέννησης: Κωνσταντινούπολη
- Hμερομηνία Θανάτου: 22 Νοεμβρίου 2011



- Φιλμογραφία:

Ο Κλοιός - The Noose (1987)Συνθέτης   

Γεύση από Ερωτα - Taste of Love (1966)Συνθέτης   

Ουρανός - Glory Sky (1962)Συνθέτης   

Αντιγόνη - Antigone (1961)Συνθέτης   

Ο Θάνατος θα Ξανάρθει - Death Will Return (1961)Συνθέτης   

Ερόικα - Our Last Spring (1960)Συνθέτης   

Κρυστάλλω - Krystallo (1959)Συνθέτης   

Απαγορευμένη Αγάπη - Forbidden Love (1958)Συνθέτης   

Μηδέν Πέντε - Zero Five (1958)Συνθέτης   

Αρπαγή της Περσεφόνης - The Abduction of Persephone (1956)Συνθέτης   

Η Θυσία της Μάνας - A Mother`s Sacrifice (1956)Συνθέτης   

Κυριακάτικοι Ηρωες - Experts on the Football Field (1956)Συνθέτης   

Το Κορίτσι με τα Μαύρα - A Girl in Black (1956)Συνθέτης   

Καταδικασμένη κι απ`το Παιδί της - Condemned Even by Her Own Son (1955)Συνθέτης   

Τζο, ο Τρομερός - Joe the Terrible (1955)Συνθέτης   

Ανοιχτή Θάλασσα - Open Sea (1954)Συνθέτης   

Το Ποντικάκι - The Little Mouse (1954)Συνθέτης   

Μεγάλοι Δρόμοι - Large Highways (1953)Συνθέτης   

Ο Γενίτσαρος - The Janissary (1953)Συνθέτης   

Ο Μπαμπάς Εκπαιδεύεται - The Father Is Training (1953)Συνθέτης   

Ονειρα Κοριτσιών - Girl Dreams (1953)Συνθέτης   

Το Κλειδί της Ευτυχίας - The Key of Hapiness (1953)Συνθέτης   

Ζαΐρα - Zaira (1952)Συνθέτης   

Ο Πύργος των Ιπποτών - The Tower of Knights (1952)Συνθέτης   

Πικρό Ψωμί - Bitter Bread (1951)Συνθέτης   

Θύελλα στο Φάρο - Storm at the Lighthouse (1950)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.