• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Κοντογιώργου, Δέσποινα















- Φιλμογραφία:

Φρενίτις - Frenzy (1971)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Χρηστινιώ: Ο Θρύλος μιας Αγάπης - Christinio (1970)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Εγκατάλειψη - Abandonment (1965)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Εξιλέωση - Atonement (1965)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Αφοσίωση - Devotion (1963)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Το Μεγάλο Μυστικό - The Big Secret (1963)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Ηλέκτρα - Elektra (1962)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Το Μεροκάματο της Ευτυχίας - The Big Trick (1960)Μοντάζ