• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Γεωργούλη, Αλίκη






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Ιανουαρίου 1933
- Τόπος Γέννησης: Αθήνα
- Hμερομηνία Θανάτου: 25 Ιουλίου 1995



- Φιλμογραφία:

Τοπίο στην Ομίχλη - Landscape in the Mist (1988)Ηθοποιός   

Ρόζα - Rosa (1982)Ηθοποιός ....η πασιονάρια 

Μελόδραμα; - Melodrama? (1980)Ηθοποιός   

Οι Κυνηγοί - The Hunters (1977)Ηθοποιός ....Κα Παπαδοπούλου 

Ο Θίασος - The Travelling Players (1975)Ηθοποιός ....η μητέρα της Ηλέκτρας 

Ο Αποστάτης - The Apostate (1974)Ηθοποιός ....Ρέα 

Θρίαμβος - The Triumph (1962)Ηθοποιός ....Νταίζη Ευφραίμογλου 

Συνοικία το Ονειρο - A Neighborhood Named the Dream (1961)Ηθοποιός ....Στεφανία (Έφη) 

"Διευθυντής Παραγωγής   

Εγκλημα στα Παρασκήνια - Murder Backstage (1960)Ηθοποιός ....Μαίρη Λαμπρινού 

Είμαι Αθώος - I Am Innocent (1960)Ηθοποιός   

Ο Ηλίας του 16ου - The Policeman of the 16th Precinct (1959)Ηθοποιός   

Το Αγοροκόριτσο - The Tomboy (1959)Ηθοποιός ....Τζένη 

Το Νησί των Γενναίων - The Brave`s Island (1959)Ηθοποιός ....Μαρία 

Ο Δρόμος με τις Ακακίες - The Road with the Acacias (1954)Ηθοποιός   

Εύα - Eva (1953)Ηθοποιός ....Άννα 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.