• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Γεωργιάδης, Αγγελος






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Αθήνα





- Φιλμογραφία:

Ακροπόλ - Acropole (1996)Ηθοποιός   

Οι Μπάτσοι Πουλάνε την Ηρωίνη (1989)Ηθοποιός ....αρχηγός αστυνομίας 

Το Δίδυμο της Συμφοράς (1989)Ηθοποιός ....παραγωγός 

Η Ζωή με τον Αλκη - Life with Alkis (1988)Ηθοποιός   

Η Μεγάλη Απόφραξη (1988)Ηθοποιός   

Ο Κοντός και οι Μνηστήρες - A Tough Guy Who Survived (1988)Ηθοποιός ....Μάνθος 

Της Παλαβής (1988)Ηθοποιός ....Ανάργυρος 

Ο Μαφιόζος (1987)Ηθοποιός ....Κος Στρατηγός 

Καραβάν Σαράι - Caravan Serai (1986)Ηθοποιός   

Ο Γυφτοαριστοκράτης - The Gypsy Aristocrat (1986)Ηθοποιός   

Ο Ροζ Γάτος - The Pink Cat (1985)Ηθοποιός ....αρχιμαφιόζος 

Ελα να Γυμνωθούμε Ντάρλινγκ - Darling, Let`s Get Naked (1984)Ηθοποιός ....αστυνόμος 

Καμικάζι Αγάπη μου - Kamikaze My Love (1983)Ηθοποιός ....αστυνόμος 

Ο Γύρος του Θανάτου - Round of Death (1983)Ηθοποιός   

Ο Στόχος - The Rebel Must Die (1983)Ηθοποιός   

Πέστα Βρωμόστομε! - Say It, Filthy Mouth (1983)Ηθοποιός   

Μάγκες και Μόρτισσες - Tough Guys and Gals (1982)Ηθοποιός   

Ο Καπιταλίστας και η Τραγουδίστρια - The Capitalist and the Singer (1982)Ηθοποιός   

Και Ξανά Προς τη Δόξα Τραβά - Marching on to Glory (1980)Ηθοποιός   

Αποπλάνηση - Seduction (1973)Σκηνοθετης   

Αναζητώντας την Ευτυχία - Chasing Happiness (1972)Ηθοποιός   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Πιο Τρελός κι απ` τους Τρελούς - Crazier Than the Crazy (1972)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Υπέροχες Νύφες... Κορόιδα Γαμπροί! - Great Brides, Gullible Grooms (1972)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Γράμμος - Grammos (1971)Ηθοποιός   

Διακοπές στην Κύπρο μας - Vacation on Our Cuprous (1971)Ηθοποιός   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Αναστενάζουν οι Πενιές - The Sighing Chord (1970)Ηθοποιός   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Η Ζωή μου στα Χέρια σου - My Life in Your Hands (1970)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Καλάβρυτα 1821 - Kalavryta, 1821 (1970)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Ο Τελευταίος Αιχμάλωτος - The Last Captive (1970)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Δάκρυα και Διπλοπενιές - Tears and Bouzouki Strumming (1969)Ηθοποιός   

Ο Φακίρης Σταμάτης Κόκκορας - Stamatis Kokoras, Fakir (1969)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Παιδί μου, Αγάπη μου - My Child, My Love (1969)Ηθοποιός   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Στον Ιλιγγο της Ζωής - Vortex of Life (1969)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Αποστολή Θανάτου - Mission of Death (1968)Ηθοποιός   

Ελπίδες που Ναυάγησαν - Lost Hopes (1968)Ηθοποιός   

Η Μοίρα μιας Γυναίκας - A Woman`s Fate (1968)Ηθοποιός   

Θα Κάνω Πέτρα την Καρδιά μου - I`ll Turn My Heart to Stone (1968)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Και οι Πέντε Ηταν Κολασμένες - All Five Were Hellbent (1968)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Καταραμένη Ωρα - The Accursed Hour (1968)Ηθοποιός   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Συννεφιασμένοι Ορίζοντες - Cloudy Horizons (1968)Ηθοποιός   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Το Ράλλυ του Θανάτου - The Rally of Death (1968)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Ο Προδότης - The Traitor (1967)Ηθοποιός   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Συντρίμμια τα Ονειρά μας - Our Shattered Dreams (1967)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Χαϊδάρι Ωρα 3:30: Αποδράσατε - Chaidari 3:30 Escape (1967)Ηθοποιός   

Χάιδω - Haido (1967)Ηθοποιός   

Αδικία - Injustice (1966)Ηθοποιός   

"Σκηνοθετης   

Κούνια που σε Κούναγε - Fool`s Paradise (1966)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Μην Αδικήσεις Ορφανή - Do No Wrong the Orphan Girl (1966)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Ο Παρθένος - Virgin (1966)Ηθοποιός   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Το Κορίτσι με τα Βουρκωμένα Μάτια - The Girl with the Misty Eyes (1966)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Αγγελοι Χωρίς Φτερά - Angels Without Wings (1965)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Με Ιδρώτα και Δάκρυα - With Sweat and Tears (1965)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Ρημαγμένο Σπίτι - The Ruined House (1965)Ηθοποιός   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Ζητιάνος μιας Αγάπης - Beggar of Love (1964)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Οι Κολασμένοι - The Damned (1964)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Οτι Θέλει ο Λαός - What the People Want (1964)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Αμαρτωλά Χέρια - Sinful Hands (1963)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Οι Τουρίστες - The Tourists (1963)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Παγίδα - Trap (1962)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Τα Κοθώνια του Θρανίου - Dunce (1962)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Για Σένα την Αγάπη μου - For You, My Love (1961)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Στέγνωσαν τα Δάκρυα μας - Our Tears Have Dried (1961)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Ερωτικά Παιχνίδια - Love Games (1960)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Στην Κύπρο Αρχισε η Αγάπη μας - Our Love Began on Cyprus (1960)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Αγνές Ψυχές - Innocent Souls (1959)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκορ 

Ερωτας... με Δόσεις - Love... in Installments (1959)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Κυριακάτικοι Ηρωες - Experts on the Football Field (1956)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.