• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Γαβριήλ, Γκέλλυ






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Ερωτιάρης από Κούνια (1990)Ηθοποιός ....Λίζα Ταμπακίδου 

Η Εκδίκηση του Πατέρα (1989)Ηθοποιός ....τζάνκι 

Ταμτάκο Προχώρα... Ξεβρόμισε τη Χώρα (1989)Ηθοποιός ....Ερατώ 

Ο Πανταχού Παρών (1987)Ηθοποιός ....Δήμητρα 

Αρέσω και Κυκλοφορώ (1986)Ηθοποιός ....Μυρτώ Παπαδοπούλου 

Ενα Τρελό Τρελό Μούτρο - A Crazy Crazy Puss (1986)Ηθοποιός ....Μπουγιότου 

Ο Δυναστείας - Mr. Dynasty (1986)Ηθοποιός   

Περάστε... Φιλήστε... Τελειώσατε! - Come In, Kiss, and You`re All Done (1986)Ηθοποιός   

Ο Ιππότης της Λακούβας - The Pothole Knight (1985)Ηθοποιός   

Τα Τούβλα - The Bricks (1985)Ηθοποιός   

Μήτσος ο Ρεζίλης - Mitsos, the Laughing Stock (1984)Ηθοποιός ....Εύα 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.