• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Βουλγαρίδης, Βαγγέλης






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Αθήνα





- Φιλμογραφία:

Ταγκό 2001 - Tango of Perversion (1973)Ηθοποιός ....Ιωακείμ 

Το Νυφοπάζαρο - The Bride Bazaar (1969)Ηθοποιός ....Μπάμπης 

Κλεμμένη Αγάπη - Stolen Love (1966)Ηθοποιός ....Μιχάλης 

Εγωισμός - Egoism (1964)Ηθοποιός ....Γιώργος 

Το Δόλωμα - Ace of Spades (1964)Ηθοποιός ....Μίλτος 

Τα Παλιόπαιδα - The Rascals (1963)Ηθοποιός ....Άλκης 

Μερικοί το Προτιμούν Κρύο... - Some Like It Cool (1962)Ηθοποιός ....Γιώργος 

Νόμος 4000 - Law 4000 (1962)Ηθοποιός ....Γιώργος Αναγνώστου 

Κατήφορος - The Decline (1961)Ηθοποιός ....Πέτρος Κυριαζόπουλος 

Νύχτες στο Μιραμάρε - Nights at Miramare (1960)Ηθοποιός ....Δημήτρης Αντωνίου 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.