• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Βουγιουκλάκης, Τάκης






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Μαρτίου 1939
- Τόπος Γέννησης: Αθήνα
- Σύζυγος: Πίκουλα, Εφη



- Φιλμογραφία:

Γύφτος και Γοητεία (1989)Σκηνοθετης   

Ταμτάκο Προχώρα... Ξεβρόμισε τη Χώρα (1989)Σκηνοθετης   

Η Μεγάλη Απόφραξη (1988)Σκηνοθετης   

Ο Ερωτόγυφτος με το Ντάτσουν (1988)Σκηνοθετης   

Ο Ταμτάκος στο Ναυτικό - Tamtakos in the Navy (1988)Σκηνοθετης   

Για μια Χούφτα... Τούβλα (1987)Σκηνοθετης   

Κλασική Περίπτωση Βλάβης (1987)Σκηνοθετης   

Πολυεθνικός Γαμπρός (1987)Σκηνοθετης   

Ταμτάκος, ο Ηλεκτρονικός Γύφτος (1987)Σκηνοθετης   

Κερατάς και Δαρμένος (1986)Σκηνοθετης   

Ο Γυφτοαριστοκράτης - The Gypsy Aristocrat (1986)Σκηνοθετης   

Ο Τελευταίος Γυφτοκράτορας - The Last Emperor of the Gypsies (1986)Σκηνοθετης   

Ο Αγκαλίτσας - The Hugger (1985)Σκηνοθετης   

Αν Ηταν το Βιολί Πουλί... - If the Violin Were a Bird (1984)Σκηνοθετης   

Σιδηρά Κυρία - Iron Lady (1983)Σκηνοθετης   

17 Σφαίρες για εναν Αγγελο - 17 Bullets for an Angel (1981)Σκηνοθετης ....(δεύτερος) 

Κατάσκοπος Νέλλη - Nelly, the Spy (1981)Σκηνοθετης   

Οι Γενναίοι Πεθαίνουν Δύο Φορές - The Brave Die Twice (1973)Σκηνοθετης   

Η Αλίκη Δικτάτωρ - Dictator Aliki (1972)Ηθοποιός ....σκηνοθέτης 

"Σκηνοθετης   

Σ`Αγαπώ - I Love You (1971)Σκηνοθετης   

Ενα Αστείο Κορίτσι - Funny Girl (1970)Σκηνοθετης   

Η Αρχόντισσα της Κουζίνας - The Queen of the Kitchen (1969)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά - The Teacher with the Golden Hair (1969)Διευθυντής Παραγωγής   

Η Νεράιδα και το Παλικάρι - The Fairy and the Man (1969)Διευθυντής Παραγωγής   

Η Οργή του Αδικημένου - The Framed Man`s Rage (1969)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Η Ωραία του Κουρέα - The Barber`s Beauty (1969)Διευθυντής Παραγωγής   

Θυμήσου, Αγάπη μου - Remember, My Love (1969)Διευθυντής Παραγωγής   

Ο Γόης - The Ladykiller (1969)Διευθυντής Παραγωγής   

Το Αφεντικό μου Ηταν Κορόιδο - My Boss Was a Fool (1969)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Επιχείρησις Απόλλων - Apollo Goes on Holiday (1968)Διευθυντής Παραγωγής   

Ραντεβού με μια Αγνωστη - Blind Date (1968)Διευθυντής Παραγωγής   

Edipo Re - Οιδίποδας (1967)Διευθυντής Παραγωγής   

Αχ! Αυτή η Γυναίκα Μου - Oh! That Wife of Mine (1967)Διευθυντής Παραγωγής   

Διπλοπενιές - Dancing the Sirtaki (1966)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Η Κόρη μου η Σοσιαλίστρια - My Daughter, the Socialist (1966)Βοηθός Σκηνοθέτη   

"Διευθυντής Παραγωγής   

Η Δε Γυνή να Φοβείται τον Ανδρα - And the Wife Shall Revere Her Husband (1965)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Μοντέρνα Σταχτοπούτα - Modern Cinderella (1965)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Η Σωφερίνα - The Woman Driver (1964)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Τρία Κορίτσια απ` την Αμέρικα - Three Girls from America (1964)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες - Makrykostas and Kontogiorgis (1960)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Αστέρω - Astero (1959)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Ματωμένο Ηλιοβασίλεμα - Bloody Twilight (1959)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Ο Ηλίας του 16ου - The Policeman of the 16th Precinct (1959)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Το Τρελοκόριτσο - She`s a Lunatic (1958)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Το Κορίτσι με τα Παραμύθια - The Girl with the Fairytales (1957)Βοηθός Σκηνοθέτη   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.