• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Αμανίτου, Αντιγόνη






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Γαμήλια Νάρκη - Totally Married (2003)Ηθοποιός ....Ρένα Κοντοπούλου 

Ισημερία - Equinox (1991)Ηθοποιός ....γραμματέας 

Η Σκιάχτρα - The Enchantress (1985)Ηθοποιός ....Πολυκυματούσα 

Μπορντέλο - Bordello (1985)Ηθοποιός ....Αντιγόνη Γκούμα 

Blind Date - Μάτια Μέσα στη Νύχτα (1984)Ηθοποιός ....θύμα 

Η Κόντρα - Conflict (1983)Ηθοποιός ....Αντιγόνη 

Τα Βαποράκια - The Pushers (1983)Ηθοποιός ....Μαρία ή Μονρόε 

Ελευθέριος Βενιζέλος: 1910-1927 - Eleftherios Venizelos: 1910-1927 (1980)Ηθοποιός   

Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα... - The Thrushes Are Still Singing (1979)Ηθοποιός ....κυρία με λευκά 

1922 (1978)Ηθοποιός ....Λουκία 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.