• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Ταινίες - Υπόθεση & Παραλειπόμενα


The Late Bloomer (2016)


Δραμεντί | 90' | Ακατάλληλο κάτω των 15
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά
Δημοτικότητα: 0.02 %
Αξιολόγηση: n/a (<3 ψήφοι)
- Υπότιτλος:

Βασισμένο στη (σχεδόν) αληθινή ιστορία του 30χρονου που μόλις μπήκε στην εφηβεία.

- Gallery:
- Πλοκή:


Ο Δρ Πιτ Νιούμανς είναι ένας πετυχημένος σεξο-θεραπευτής, του οποίου οι πρακτικές είναι αφοσιωμένες να βοηθούν τον κόσμο να ξαναβρίσκει τους σεξουαλικούς παλμούς του. Όταν οι γιατροί του ανακαλύπτουν όγκο που έχει καθυστερήσει την εφηβεία του για 15 χρόνια, ο Πιτ ξεκινάει μέσα σε ένα διάστημα εβδομάδων να περνάει αυτά που φυσιολογικά θα έκανε κατά την εφηβική ηλικία. Αλλαγές συμπεριφοράς, αλλαγές στη φωνή, ακμή και ανεξέλεγκτες ορμές χαρακτηρίζουν τώρα τον γιατρό, καθώς πασχίζει να ανταπεξέλθει ταυτόχρονα ως ένας 15χρονος, κι ένας 30χρονος απεγνωσμένος να γίνει ολοκληρωμένος άντρας ώστε να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του.


- Παραλειπόμενα:


Βασίζεται στην αληθινή περίπτωση του δημοσιογράφου Κεν Μπέικερ, που πέρασε την ίδια ασθένεια με αυτήν του ήρωα της ταινίας, αλλά φυσικά τα υπόλοιπα είναι σχεδόν όλα μυθοπλασία.


Το 2012, είχε ανακοινωθεί ότι σκηνοθέτης θα είναι ο Randall Einhorn και πρωταγωνιστής ο Elijah Wood. Τελικά, τον Μάη του 2015, ανακοινώθηκε ότι ο Kevin Pollak θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε ταινία μυθοπλασίας. Από τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, εμφανίζονταν σιγά-σιγά το τελικό καστ.


 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.