• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22073
  • Αριθμός συν/τών: 758259
  • Πρόγραμμα 330 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Ταινίες - Υπόθεση & Παραλειπόμενα


Pay the Ghost (2015)


Τρόμου | 94'
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά
Δημοτικότητα: 0.03 %
Αξιολόγηση: 3.50/103.50/103.50/103.50/10   (3.50/10)
Aντιφατικότητα ψήφων: Χαμηλή (Συμφωνία ψήφων > 75%)
- Υπότιτλος:

Το κακό περπατάει ανάμεσα μας.

- Gallery: 

- Πλοκή:


Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα του Χάλογουϊν, όταν ο γιος του Μάικ Κόουλ εξαφανίστηκε από δίπλα του κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Πλέον, τρομακτικές οπτασίες στοιχειώνουν τον Κόουλ, ο οποίος αρχίζει να αισθάνεται την παρουσία του γιου του με φοβιστικούς τρόπους. Αποφασισμένος να αναλάβει δράση, ενώνει τις δυνάμεις του με την αποξενωμένη σύζυγο του, Κρίστεν, και μαζί ξεμπλέκουν έναν μίτο στοιχείων, στην αναζήτηση του γιου του. Σύντομα, ανακαλύπτουν πως έναν βίαιο κι εκδικητικό φάντασμα χρησιμοποιεί κάθε χρόνο την ίδια σημαδιακή μέρα για να απαγάγει παιδιά και αν κάποιος δεν μπορέσει να τα πάρει πίσω σύντομα, χάνονται στον κόσμο των πνευμάτων για πάντα.


- Παραλειπόμενα:


Παρότι ξεκίνησε με αισιοδοξία ως προσχέδιο, με τον Ντένη Ηλιάδη υποψήφιο σκηνοθέτη, κάνει πρεμιέρα κατευθείαν για το ίντερνετ.


 
<Χωρίς Τίτλο> - nikren - Δευ 21 Σεπ 2015 - 15:18
Για μια βραδιά στο σπίτι, ειδικά αν συμπαθείτε τον Νίκολας Κέητζ παρά τις κακές συνήθως επιλογές του, το Pay The Ghostμπορεί κάπως να σας διασκεδάσει. Δε νομίζω ότι θα σας κρατήσει την καλύτερη παρέα αλλά επειδή οι προβολές στο σπίτι δεν είναι το ίδιο απαιτητικές με αυτές στον κινηματογράφο, ίσως εκεί καταφέρει κάποια πράγματα.

 
Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.