• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
CineGossip


Τρί 03 Απρ 2007

Κινηματογραφικά νέα από όλο τον κόσμο...
Είναι δύσκολο να έχεις γονείς πρώην πορνοσταρ... Αυτό μάλλον θα πρέπει να βιώνει η γλυκιά Thora Birch δεδομένων των προβλημάτων που είχε στα πλατώ του The Winter of Frozen Dreams λόγω του πατέρα και μάνατζερ της Jack Birch. Ο κύριος Birch είχε άποψη για όλα στην ταινία και κυρίως εχμ στις ερωτικές σκηνές της Thora κατά την διάρκεια των οποίων δεν έπαψε να κάνει υποδείξεις στον σκηνοθέτη Eric Mandelbaum. Τι να πούμε…ο επαγγελματισμός του Jack –πρώην ηθοποιού στο Deep Throat - μας αφήνει άναυδους.

Πανικός με διαφημιστικές αφίσες για μια φορά ακόμα (καλά τις κοιτάζει κανείς αυτές ούτως ή αλλως;). Οι αφίσες της ανεξάρτητης ταινίας Wristcutters: a love story οι οποίες απεικονίζουν διάφορους αυτόχειρες εκνεύρισαν τον πρόεδρο του American Foundation for Suicide Prevention ο οποίος υποστηρίζει πως δείχνουν την αυτοκτονία ως κάτι αστείο και cool.


Indiana Jones για μια φορά ακόμα! Ο ρόλος για τον πιστό sidekick του θρυλικού αρχαιολόγου δόθηκε στον... Ray Winstone! Ο πολύ καλός Βρετανός ηθοποιός λοιπόν θα είναι ο αναντικατάστατος βοηθός του Indiana που θα τον βοηθήσει σε όλες τις δυσκολες αποστολές του. Αυτό το Indy 4 κάθε μέρα γίνεται και πιο γηριατρικό...


Μια ταινία πάνω στην ζωή του Pele; Η William Morris Agency πάντως που συνεργάζεται με τον ποδοσφαιριστή θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα κάνει καλό στο image του (και στην τσέπη της) και ετοιμάζει το σενάριο το οποίο θα τείνει προς την δραματική περιπέτεια.


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

...το 1924 γεννήθηκε ο μεγάλος αμερικανός ηθοποιός Marlon Brando.


ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

I hated her so I couldn`t get her out of my mind for a minute.

Σε ποια ταινία ακούγεται η παραπάνω φράση; Στείλτε πρώτος/η την απάντησή σας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου στο acharsouli@arx.net και κερδίστε ένα κινηματογραφικό ringtone από τον banana.gr.
(Η σωστή απάντηση και το όνομα του νικητή θα δημοσιευθούν στα cinegossip της Τετάρτης)


Η φράση I was just remembering the last time we had a quiet drink together. I had a milkshake. του προηγούμενου cine gossip ακούγεται στην ταινία Indiana Jones: The last Crusade. Την σωστή απάντηση έστειλαν οι Τζένη Αγγελή και Τίνα Νικολακοπούλου.


 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.