• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
CineGossip


Δευ 27 Νοε 2006

Κινηματογραφικά νέα από όλο τον κόσμο...
Τελικά αν δεν μπορείς να τους νικήσεις πάρε το μέρος τους –αυτό πρέπει να σκέφτηκε ο διάσημος στην πατρίδα του Καζάκος συγγραφέας Sapabek Asip-Uly και πρότεινε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Vremya να... βραβεύσουν τον Cohen με το ετήσιο βραβείο συγγραφέων για την ταινία του Borat που έχει σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και που και εδώ στο cine γράφει ότι θέλει ο κάθε πικραμένος.

Και talking about beating a dead horse…ο ηθοποίος/κωμικός Denis Leary που δεν τον έχω ξανακούσει μόλις δημοσίευσε ένα εμπνευσμένο τραγούδι για τον Gibson σχετικά με τις πρόσφατες φασαρίες του για αντισημιτικά σχόλια. Ας ελπίσουμε πως το πουρότεκνο Mel θα ξαναπάρει τα πάνω του μετά το Apocalypto.


Όσο για τον Πάπα Benedict XVI αποφάσισε να μην παρακολουθήσει την πρεμιέρα του The Nativity Story παρά την ειδική πρόσκληση που του αποδόθηκε καθώς όπως λένε οι φήμες είναι αντίθετος με την επιλογή της πρωταγωνίστριας Keisha Castle-Hughes η οποία είναι έγκυος αν και ανύπαντρη. Εμείς πάλι νομίζουμε πως ο σεβασμιότατος βρήκε μια εύκολη δικαιολογία για να αποφύγει ακόμα μια godawful εορταστική ταινία.


O Sir Ian McKellen είναι αποκαρδιωμένος που ο Peter Jackson δεν θα σκηνοθετήσει το prequel του Lord of the Rings The Hobbit. Ο γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε άσχημη δικαστική διαμάχη με τα αφεντικά της New Line Cinema για τα δικαιώματα από το Lord of the rings και μάλλον δεν είναι και το καλύτερό του να ξανασυνεργαστεί μαζί τους. 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.