• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
CineGossip


Τετ 19 Ιουλ 2006

Κινηματογραφικά νέα από όλο τον κόσμο...
Όταν σας αναφέραμε παλαιότερα στο Φτυάρι πως ο Depp είναι ο πατέρας όλων των metrosexual μας είχατε πιστέψει ή όχι; Καιρός να δικαιωθούμε πάντως καθώς ο πρωταγωνιστής του Pirates of the Caribbean ομολόγησε πρόσφατα πως λατρεύει να παίζει με τις κουκλες Barbie της κόρης του Lily Rose. Η αγάπη του για αυτά τα παιχνίδια μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που η κόρη του αναγκάστηκε μια φορά να τον παρακαλέσει να σταματήσει να μιλάει με «φτιαχτή» φωνή και να ξαναγίνει ο μπαμπάς που ξέρει. Γιατί ακόμα και μετά από όλα αυτά διατηρώ ακόρεστη επιθυμία να του σκίσω τα ρούχα δεν ξέρω..

Ο δημιουργός πολλών «βαράω και δέρνω» επιτυχιών John Woo θα σκηνοθετήσει πολύ σύντομα την ταινία δράσης του Garth Ennis Seven Brothers. Το σενάριο της ταινίας ακολουθεί 7 αδέλφια-πολεμιστές από την Κίνα των οποίων οι απόγονοι θα πρέπει να ξανασυναντηθούν για να σώσουν τον κόσμο από βέβαιη καταστροφή.


To καινούριο The Girl Next Door ελάχιστη σχέση έχει με την ομώνυμη πονηρή κωμωδία καθώς βασίζεται σε μια ιστορία τρόμου του Jack Ketchum. Ο Andrew van den Houten θα σκηνοθετήσει αυτό το βίαιο shocker που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία όπου μια έφηβη κρατήθηκε όμηρος και βασανίστηκε από μια συμμορία ανηλίκων της γειτονιάς της.


Το πολυαναμενόμενο Lady in the Water με τους Paul Giamatti-Bryce Dallas Howard βγαίνει επιτέλους στην Αμερική στις 21 Ιουλίου! Για να δούμε αν ο ατρόμητος Shyamalan θα κάνει και πάλι το θαύμα του. 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.