• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
CineGossip


Σάβ 20 Μαϊ 2006

Κινηματογραφικά νέα από όλο τον κόσμο...
O George Lucas μας υπόσχεται πως ο νέος Indiana Jones θα διαθέτει δυνατό σενάριο και ελάχιστη αναίτια δράση. Ο διάσημος σκηνοθέτης υποστηρίζει πως ο κόσμος έχει κουραστεί από τις γαρνιτούρες με τις σκηνές δράσης και τα ειδικά εφφέ και πως διψά για καλό στιβαρό script πια. Σε μια πρωτοφανή ένδειξη bitchiness μάλιστα (την οποία εμείς πάντα επικροτούμε εδώ στο gossip) έφερε για παράδειγμα την «αποτυχία» του MI3 και του Tom Cruise. «Θα είναι ένα τρομερό φιλμ το Indiana Jones. Θα έχει φυσικά δράση αλλά ταυτόχρονα θα είναι πολύ αστείο και διαφορετικό» είπε ο Lucas.


Μια καθολική αδελφότητα της Ινδίας (καλά που βρέθηκαν καθολικοί στην Ινδία;) απειλεί με απεργία πείνας την ινδική κυβέρνηση αν επιτρεψει τη προβολή του The Da Vinci Code στην χώρα. Οι ένθερμοι πιστοί επίσης απαιτούν την ματαίωση της προβολής του ινδικού φιλμ Tickle My Funny Bone για το οποίo δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία. Μπράβο στα παιδιά που προσπαθούν σκληρά να γλυτώσουν τον λαό τους από το Da Vinci Code και τον Hanks αλλά όχι και το Tickle my funny bone! Κάτι μου λέει πως θα ναι κορυφή.


Japs: δεν μπορείς να μην τους λατρέψεις! Ανησυχία έχει προκαλέσει στους τηλεοπτικούς κύκλους η αποστολή μιας σακούλας με υπολείμματα ανθρώπινων οστών σε κανάλι από εξογισμένο τηλεθεατή που τους μισεί καθώς ανέβαλαν την αγαπημένη του εκπομπή καρτούν Inu Kami προκειμένου να καλύψουν αγώνες πινγκ πονγκ. Ο υπεύθυνος τύπου του καναλιού κύριος Oki ομολόγησε πως συχνά λαμβάνουν απειλητικά e-mails αλλά τέτοιο πράγμα πρώτη φορά τους τυχαινει ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα του εκλιπόντος. Νομίζω ότι πρέπει και εμείς ως Eλληνες να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους: Π.χ. μια σακούλα με φρέσκα προιόντα αφόδευσης όταν η τηλεόραση αναβάλει την αγαπημένη σας σειρά για να δείξει τα μουσικά βραβεία Αρίων… The possibilities are endless…


H αγαπημένη Michelle Pfeiffer επιστρέφει στον κινηματογράφο με το chick flick, I could never be your woman της Amy Hackerling. O Paul Rudd συμπρωταγωνιστεί.


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

... το 1922 ο Valentino συλλαμβάνεται για διγαμία. Ένας δικαστής στο Los Angeles απεφάνθη ότι ο Rudolph Valentino παντρεύτηκε την δεύτερη γυναίκα του, Natasha Rambora, πριν λυθεί νομικά ο πρώτος του γάμος. Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν λίγες εβδομάδες αργότερα.


 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.