• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
CineGossip


Τετ 01 Μαρ 2006

Κινηματογραφικά νέα από όλο τον κόσμο...
Η διάσημη σειρά των 80s Dallas βρίσκει και αυτή τον δρόμο της προς την μεγάλη οθόνη αλλά δεν θα γυριστεί στο Dallas μιας και το κόστος παραγωγής εκεί θα ήταν αρκετά υψηλό αλλά στην Florida. Πρωταγωνιστές πιθανότατα θα είναι οι Brad Pitt, John Travolta, Matthew McConaughey, Catherine Zeta-Jones οι οποίοι μοιάζoυν εξαιρετικές επιλογές μιας και διαθέτουν την απαραίτητα βλαχομπαρόκ νότα της οικογένειας Ewing.

Ο Tom Cruise είναι εξαιρετικά θυμωμένος με το δημοσίευμα του Life and Style που τον θέλει να βρίσκεται στα χωρίσματα με την καλή του Katie Holmes και απειλεί θεούς και δαίμονες. Σκοπεύει μάλιστα να μηνύσει τους ιθύνοντες που τόλμησαν να υποστηρίξουν τέτοιο πράγμα. Δεν τα βάζει κανείς με ελαφριά καρδιά με τον ισχυρότερο άντρα του Hollywood…


Ο Leonardo DiCaprio θα είναι ο παραγωγός και πιθανότατα ο πρωταγωνιστής της ταινίας Kite. Πρόκειται για μία σκληρή ταινία που βάζει στο στόχαστρο το τρόπο λειτουργίας των αμερικανικών φυλακών και ασχολείται με τις συμμορίες των φυλακισμένων και την διαφθορά που επικρατεί μεταξύ των δεσμοφυλάκων. Το σενάριο της ταινίας έχει ήδη ολοκληρωθεί από τους Michael Lander και Ryan Roy.


Ισχυρό πλήγμα για τις fans του Ιταλού μόδιστρου Roberto Cavalli, Madonna-Victoria Beckham καθώς ο Cavalli πιθανότατα να οδεύσει στην φυλακή κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή υψους 2,7 εκατομμυρίων δολλαρίων. Σε αντίστοιχη κατάθλιψη προβλέπω να πέφτουν και εγχώριες τραγουδιάρες.


Η νέα ταινία του φοβερού και τρομερού Apatow μετά το The 40 Year-Old Virgin θα είναι η... ρομαντική κωμωδία με τον ευγλωττο τίτλο Knocked up. Η Anne Hathaway θα πρωταγωνιστεί στον ρόλο της πολύ εγκύου one night stand του πρωταγωνιστή. Οι Seth Rogan, Paul Rudd, Leslie Mann που θαυμάσαμε και στο Virgin θα συμμετέχουν και εδώ.


OSCARWATCH

Στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ υπάρχουν αρκετές ταινίες που ενώ κατάφεραν να συγκεντρώσουν έναν ικανό αριθμό βραβείων δεν κατέκτησαν τελικά αυτό της καλύτερης ταινίας. Πρώτη και καλύτερη απ` αυτές το Cabaret το οποίο στο σύνολο έλαβε 8 όσκαρ μεταξυ αυτών και το καλύτερης σκηνοθεσίας ωστόσο το καλύτερης ταινίας δόθηκε σε μία άλλη ταινία που έμελλε να γίνει θρύλος: The Godfather. Κατά ανάλογο τρόπο η ταινία A place in the sun συγκέντρωσε 6 βραβεία όχι όμως και το καλύτερης ταινίας που δόθηκε στο An American in Paris. Έτσι και το 1977 το Star Wars μαζεύει 6 βραβεία και την τελευταία στιγμή καλύτερη ταινία της χρονιάς ανακηρύσσεται το Annie Hall. Φέτος, οι πέντε ταινίες που είναι υποψήφιες για το βραβείο καλύτερης ταινίας είναι ταυτοχρόνως υποψήφιες και για το καλύτερης σκηνοθεσίας και αυτό το γεγονός εντείνει το ενδιαφέρον, καθώς όλοι αναρωτιόμαστε αν τα δύο βραβεία θα πάνε πακέτο ή χώρια.


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

... το 1924 ο Walt Disney έβγαλε στις κινηματογραφικές αίθουσες το φιλμ Alice`s Day at the Sea. Το φιλμ ήταν το πρώτο μία σειράς με την ίδια ηρωίδα που ονομαζόταν "Alice in Cartoonland." Όλες οι ταινίες της σειράς αποτελούσαν έναν συνδθασμό κινουμένων σχεδίων και σκηνών ζωντανής δράσης.


... το 1942 τα γαλλικά κινούμενα σχέδια περνούν στην αντεπίθεση. 4 φιλμ κινουμένων σχεδίων κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες. Μεταξύ αυτών και το Le Marchand de notes (The Note Seller) του Paul Grimault.


 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.