• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
CineGossip


Τρί 08 Μαρ 2016

Η Αμάντα Σέιφριντ στο πλευρό του Κλάιβ Όουεν


...στο Anon, τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Άντριου Νίκολ
Τελευταία Ενημέρωση:

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Αμάντα Σέιφριντ θα πρωταγωνιστεί στο πλάι του Κλάιβ Όουεν στην νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Άντριου Νίκολ με τίτλο Anon. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι του 2016.

Πρώτη δημοσίευση: 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο Κλάιβ Όουεν πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Άντριου Νίκολ

Αυτή την περίοδο ο Κλάιβ Όουεν βρίσκεται στα γυρίσματα του "Valérian and the City of a Thousand Planets" του Λικ Μπεσόν όπου πρωταγωνιστεί και όπως όλα δείχνουν, ο υποψήφιος για όσκαρ ηθοποιός, θα παραμείνει για λίγο παραπάνω στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Όπως μαθαίνουμε, συμφώνησε να έχει τον βασικό ρόλο στο Anon, τη νέα ταινία του Άντριου Νίκολ, του ανθρώπου που πραγματοποίησε το 1997 ένα απογειωτικό συγγραφικό και σκηνοθετικό ντεμπούτο με το εξαιρετικό Γκάτακα. Η ταινία τοποθετείται στο κοντινό μέλλον, σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει καμία προστασία της ιδιωτικής ζωής και απαγορεύεται η ανωνυμία ή η οποιαδήποτε άγνοια. Ένας ντετέκτιβ (Κλάιβ Όουεν) μαθαίνει για την ύπαρξη μιας γυναίκας που δεν φαίνεται καταγεγραμμένη πουθενά κι αρχίζει να διερευνά αν μια διαφανής κοινωνία μπορεί να είναι απαλλαγμένη από το έγκλημα.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινωθεί και η πρωταγωνίστρια της ταινίας, μαζί με την ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων.


 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.