• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Cine Festival


Τρί 14 Απρ 2015

Το ΙΝ EDIT επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!


«Μουσική για τα μάτια σου..»

Λίγες μέρες έμειναν πριν την έναρξη του In-Edit Greece στη Θεσσαλονίκη και το κοινό της πόλης πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζεται όχι μόνο γιατί το πρόγραμμα των προβολών και οι πληροφορίες της κάθε ταινίας είναι ήδη αναρτημένες στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ, αλλά και γιατί πολλές και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις θα συμβούν κατά τη διάρκειά του.

Δεκαέξι μουσικά ντοκιμαντέρ με το περιεχόμενό τους να συναρπάζει: Pulp, Ginger Baker, Doors, Freddie Mercury, Joe Strummer, Alice Cooper, Nick Cave και πολλά ακόμη ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, «συναντιούνται» σε ένα φεστιβάλ με σπουδαία μουσικά ντοκιμαντέρ, δυνατές μελωδίες και συγκινητικές ιστορίες.

Το In-Edit Greece όμως δεν σκοπεύει μόνο να σας βάλει στην σκοτεινή αίθουσα του Ολύμπιον αλλά και να σας βγάλει από αυτή, αφού έχει ετοιμάσει για εσάς μουσικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκειά του: ξεκινώντας αυτή την Πέμπτη 16 Απριλίου, μία εβδομάδα πριν την μεγάλη επιστροφή του In-Edit Greece στη Θεσσαλονίκη, μετά τις 21.30, στο Cocktail Bar (Πολυτεχνείου 17Α, στοά), θα γίνει παρουσίαση του πλήρες προγράμματος του φεστιβάλ σε μορφή… soundcheck. Οι μπομπίνες είναι στο προβολείο, τα βινύλια βγαίνουν από τις θήκες τους και οι mixologists του Cocktail Bar εμπνέονται από το “espiritu libre” της μπύρας SOL και παρασκευάζουν το In-Edit Cocktail by SOL. Πριν το ραντεβού σας στις σκοτεινές αίθουσες, το In-Edit Greece σας περιμένει όλους στο Soundcheck Party για να γνωριστείτε καλύτερα και να ρωτήσετε όλα όσα θέλετε να μάθετε για την επιστροφή του φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη.

Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή των παράλληλων εκδηλώσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του αφού το φουαγιέ του Ολύμπιον θα μετατραπεί σε dj booth για να φιλοξενήσει τους Deep in the Top, τους μουσικούς παραγωγούς του Imagine 89.7, τους Synthetic, ενώ το δημαρχείο της πόλης θα γίνει χώρος ανοικτής συζήτησης για τις διαφορετικές οπτικές και προσεγγίσεις στη διοργάνωση μεγάλων γεγονότων, ανάμεσα σε διακεκριμένους επαγγελματίες από τους χώρους της διοργάνωσης εκδηλώσεων, των media, της διαφήμισης και των χορηγικών συνεργασιών. Η δεύτερη έκδοση του IN-EDIT στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται τη Τετάρτη 29/4 με ένα πάρτυ στο Bord de l’ Eau που δε θα αφήσει καμία απορία για το τι συμβαίνει when the music’s over.

Ετοιμαστείτε να βρεθείτε στο παρασκήνιο του μουσικού κόσμου, στο In-Edit Greece!

Το In-Edit Greece θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 29 Απριλίου στον κινηματογράφο Ολύμπιον. Περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές, τις παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και αγορά εισιτηρίων επισκεφτείτε το επίσημο site του φεστιβάλ.

Διοργανωτής IN EDIT GREECE – Thessaloniki Edition: Parenthesis )
 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.