• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Cineπιλογες


Σάβ 25 Νοε 2006

Αλμοδοβαρικές Ιστορίες!
Χρώμα, έμφαση στη γυναίκα, μπαρόκ εικόνες, εξαιρετική μουσική, απίστευτες συμπτώσεις... Οι Αλμοδοβαρικές ιστορίες είναι μοναδικές κι εμείς τις ξαναζούμε!

Η Fnac και το cine.gr σας προσκαλούν στις προβολές των ταινιών Kika, Δέσε με, Καυτή Σάρκα και Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης με αφορμή την κυκλοφορία 2 box ταινιών του Almodovar. Τις προβολές προλογίζουν οι Γιώργος Ζερβόπουλος και Τάκης Γκαρής.Πρόγραμμα Προβολών

Τετάρτη 8/11


Δέσε με (1989)


Μια εξωφρενική Κωμωδία για την αγάπη, το σεξ και τις εμμονές που απορρέουν από αυτά. Με τους Antonio Banderas και Victoria Abril, αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ταινίες του Almodovar. Σπουδαίες ερμηνείες και προκλητικές σκηνές αισθησιασμού που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις παγκοσμίως.


Ώρα έναρξης: 19:00

Τετάρτη 22/11


Kika (1993)


Σάτιρα τηλεόρασης, τηλεθεατών, δημοσιογράφων, μιας κοινωνίας ολόκληρης, σε μια μπερδεμένη, αλλά απόλυτα απολαυστική ιστορία! Ο Pedro Almodovar παίζει με τις καταστάσεις, οι θεατές διασκεδάζουν με την καρδιά τους... Μια ανορθόδοξη, πολυεπίπεδη δημιουργία με τον κάθε χαρακτήρα να αντιπροσωπεύει διαφορετικό φιλμικό είδος.


Ώρα έναρξης 19:00

Τετάρτη 29/11


Καυτή Σάρκα (1997)


Ένας καβγάς με την Ελένα φέρνει τον Βίκτορ αντιμέτωπο με τον αστυνομικό Νταβίντ και γίνεται η αιτία να καταλήξει ο πρώτος στη φυλακή και ο δεύτερος στην αναπηρική καρέκλα. Αρκετά χρόνια αργότερα, οι τρεις ήρωες της τραγωδίας ξανασυναντιούνται... Με το Javier Bardem, ένα υπέροχο ρομαντικό δράμα με εξαιρετικές ερμηνείες.


Ώρα έναρξης 19:00

Δευτέρα 4/12


Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης (1987)


Σαρωτικό χιούμορ! Ένα 48ωρο γεμάτο ένταση, αλλά και απρόοπτες συναντήσεις ή παρεξηγήσεις από τη ζωή μιας ομάδας γυναικών. Εγκωμιαστικό σχόλιο στη γυναίκα, η οποία ξεπερνά την κρίση, απομυθοποιεί την εικόνα του άντρα και ανακαλύπτει τον αυτοσεβασμό της. Με τους Carmen Maura, Julieta Serrano και Antonio Banderas.


Ώρα έναρξης 19:00


 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.