• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών


Πεμ 20 Οκτ 2016

Aνοιχτοί Ορίζοντες
Aquarius
Σκηνοθεσία: Kleber Mendonca Filho
Πρωταγωνιστούν: Sonia Braga, Maeve Jinkings, Irandhir Santos
Η Κλάρα, 65 ετών, είναι μια συνταξιούχος συγγραφέας και μουσικο-κριτικός. Είναι χήρα, μητέρα τριών ενηλίκων παιδιών, και ζει σε ένα διαμέρισμα γεμάτο βιβλία και δίσκους στη γειτονιά του Μπόα Βιατζέμ, σε ένα κτίριο που ονομάζεται Aquarius. Η Κλάρα έχει επίσης το δώρο του ταξιδιού στον χρόνο, μια υπερδύναμη που λίγοι άνθρωποι στον κόσμο είναι σε θέση να αναπτύξουν.
trailer | φωτογραφίες
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 20:30


Fuchi ni Tatsu - Harmonium
Σκηνοθεσία: Koji Fukada
Πρωταγωνιστούν: Tadanobu Asano, Kanji Furutachi, Mariko Tsutsui
Ο Τόσιο προσλαμβάνει τον Γιασάκα στο εργαστήριο του. Ο Γιασάκα είναι παλιός του γνώριμος, ενώ μόλις πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή. Το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός ότι ο Γιασάκα αρχίζει να ανακατεύεται με την οικογενειακή ζωή του Τόσιο.
trailer | φωτογραφίες
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 20:30


Little Men
Σκηνοθεσία: Ira Sachs
Πρωταγωνιστούν: Theo Taplitz, Michael Barbieri, Greg Kinnear, Jennifer Ehle
Καλοκαίρι στο Μπρούκλιν. Οι γονείς του Τζέικ έχουν μόλις μετακομίσει στο νέο τους σπίτι, το οποίο άνηκε στον παππού του. Η μητέρα του Τόνι νοικιάζει το μαγαζί ακριβώς από κάτω τους εδώ και μια ζωή, πλέον από τους γονείς του Τζέικ. Τα δύο 13χρονα αγόρια γρήγορα βρίσκουν κοινά σημεία, τόσο στις τέχνες και τα βιντεοπαιχνίδια, όσο και τα κορίτσια. Μαζί, έχουν το όνειρο να μεταφερθούν το Φθινόπωρο στο αναγνωρισμένο γυμνάσιο Λα Γκάρντια. Οι δυο τους είναι σύμμαχοι κι επί των μεγαλύτερων παιδιών της γειτονιάς, όσο και στις διαφορές που έχουν με το νοίκι οι γονείς τους. Προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις επιδράσεις που έχουν οι ενήλικοι πάνω στη φιλία τους, αποφασίζουν να παρατάξουν μια διαμαρτυρία.
trailer | φωτογραφίες
OΛYMΠION: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 20:30
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 20:30


Sao Jorge - Άγιος Γεώργιος
Σκηνοθεσία: Marco Martins
Πρωταγωνιστούν: Nuno Lopes, Mariana Nunes
Το 2011 στην Πορτογαλία ήταν το επονομαζόμενο «έτος της Τρόικα», όπου το επίπεδο χρέους του πορτογάλου πολίτη άγγιζε υπερβολικά ποσά, και ολοένα και περισσότερες οικογένειες και εταιρίες ήταν ανίκανοι να ξεπληρώσουν τα δάνεια τους. Κάπου εκεί, ο Ζόρζε, ένας άνεργος μποξέρ, βρίσκεται στα πρόθυρα να χάσει τον γιο και τη σύζυγο του, που έχουν αποφασίσει να επιστρέψουν στη Βραζιλία. Για να ξεπληρώσει το μεγάλο χρέος που έχει και να πείσει τη σύζυγο του να μείνουν στην Πορτογαλία, πρέπει να αποδεχτεί μια δουλειά σε εταιρία συλλογής χρεών, όπου θα τον οδηγήσει σε έναν κόσμο βίας και εγκλήματος.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 - 22:00
TZON KAΣΣABETHΣ: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 - 12:45


Aloys - Αλοΐς
Σκηνοθεσία: Tobias Nolle
Πρωταγωνιστούν: Georg Friedrich, Tilde von Overbeck
Ο Αλοΐς Αντόρν είναι ένας μεσήλικας ιδιωτικός ντετέκτιβ που ζει κι εργάζεται μαζί με τον πατέρα του. Βλέπει τη ζωή μέσα από μια απόσταση ασφαλείας, μια βιντεοκάμερα που την έχει να καταγράφει επί 24 ώρες, και μια τεράστια συλλογή από κασέτες από παρακολούθηση, τις οποίος οργανώνει και με εμμονή παρακολουθεί στο σπίτι του. Αλλά όταν πεθαίνει ο πατέρας του, ο Αλοΐς μένει ολομόναχος και η ασφαλής του ύπαρξη του αρχίζει να διαλύεται. Μετά από μια νύχτα μεθυσιού, ξυπνάει μέσα σε λεωφορείο και ανακαλύπτει ότι έχει κλαπεί η κάμερα του και μερικές πολύτιμες κασέτες. Σχεδόν άμεσα, μια μυστηριώδης γυναίκα του τηλεφωνεί και τον εκβιάζει. Του λέει ότι θα του επιστρέψει τα πράγματα του, αν ο Αλοΐς δοκιμάσει μια σκοτεινή ιαπωνική εφεύρεση που ονομάζεται «τηλεφωνικό περπάτημα», μαζί της, χρησιμοποιώντας τη φαντασία του ως μόνο σύνδεσμο μεταξύ τους.
trailer | φωτογραφίες | κριτική
TZON KAΣΣABETHΣ: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 21:30
OΛYMΠION: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 12:45


Raftan - Αποχωρισμός
Σκηνοθεσία: Navid Mahmoudi
Πρωταγωνιστούν: Reza Ahmadi, Fereshteh Hosseini
Ένα ζευγάρι νεαρών Αφγανών, ο Ναμπί και η Φερεστέχ, είναι ερωτευμένοι, αλλά η κοπέλα πρέπει να ακολουθήσει τους γονείς της και να αφήσει τη χώρα της για να μεταναστεύσουν στο Ιράν. Η Ναμπί αποφασίζει να διασχίσει παράνομα τα σύνορα, και να πάρει την αγαπημένη του, μέσω της Τουρκίας, στην Ευρώπη, για μια καλύτερη ζωή.
φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 21:30
OΛYMΠION: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 12:45


King of the Belgians - Βασιλιάς των Βέλγων
Σκηνοθεσία: Peter Brosens, Jessica Woodworth
Πρωταγωνιστούν: Peter Van den Begin, Bruno Georis, Lucie Debay
Ο βασιλιάς των Βέλγων βρίσκεται σε επίσημη συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη, όταν η χώρα του βρίσκεται υπό διάλυση. Πρέπει επειγόντως να επιστρέψει, ώστε να σώσει το βασίλειο του. Αλλά μια ηλιακή καταιγίδα προκαλεί παύση σε όλους τους δορυφόρους και τις τηλεπικοινωνίες. Κανένα αεροπλάνο, κανένα τηλέφωνο. Με τη βοήθεια ενός βρετανού κινηματογραφιστή και βούλγαρους φολκλόρ τραγουδιστές, ο βασιλιάς και η συνοδεία του καταφέρνουν να βγουν από τα σύνορα ινκόγκνιτο. Έτσι, ξεκινάει μια οδύσσεια ανά τα Βαλκάνια, κατά την οποία ο βασιλιάς μαθαίνει τον αληθινό κόσμο και τον αληθινό εαυτό του.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 17:30
TΩNIA MAPKETAKH: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 13:15


Monte - Βουνό
Σκηνοθεσία: Amir Naderi
Πρωταγωνιστούν: Andrea Sartoretti, Claudia Potenza
Τέλη Μεσαίωνα. Ο Αγκοστίνο ζει στη φτώχια με τη γυναίκα του, Νίνα, και τον γιο τους, Τζιοβάβι, έξω από ένα μικρό χωριό στους πρόποδες των βουνών. Ένα απότομο όρος υψώνεται μπροστά τους ως τοίχος και σταματάει τις αχτίδες του ήλιου, κάτι που έχει αναγάγει τον αγρό του σε πέτρες και κλαδιά. Παρά τις υποδείξεις να φύγει μακριά για μια καλύτερη ζωή, ο Αγκοστίνο επιμένει ότι η μοίρα της οικογένειας του βρίσκεται εκεί. Πιστεύει σταθερά ότι οι ρίζες ενός άντρα δεν πρόκειται να τον προδώσουν. Ο Αγκοστίνο μάχεται για να βρει μια λύση, αλλά η ζωή τους δεν διορθώνεται, ώσπου αποφασίζει να προκαλέσει την αρχαία απεραντοσύνη και δύναμη του βουνού.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 - 18:30
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 22:00


Two Lovers and a Bear - Δυο Εραστές και μια Αρκούδα
Σκηνοθεσία: Kim Nguyen
Πρωταγωνιστούν: Dane DeHaan, Tatiana Maslany, Gordon Pinsent
Βρισκόμαστε κοντά στον Βόρειο Πόλο, σε μια μοντέρνα πόλη όπου δυο χιλιάδες ψυχές ζουν σε θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός και που όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν πουθενά, μέσα στο απέραντο λευκό. Σε αυτή την πόλη, η Λούσι κι ο Ρομάν είναι δυο ερωτευμένοι που προσπαθούν να δώσουν νόημα στη ζωή τους. Αλλά οι τραγωδίες από το παρελθόν της Λούσι την αναγκάζουν να δραπετεύσει από το φάντασμα που τη στοιχειώνει. Μέσα σε μία βδομάδα, η Λούσι εξαφανίζεται. Ο Ρομάνα δεν μπορεί να την ακολουθήσει προς τον Νότο, αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κι από την έλλειψη της.
trailer | φωτογραφίες
OΛYMΠION: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 23:15
TΩNIA MAPKETAKH: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 19:30


Ma Vie de Courgette - Εγώ, ο Κολοκυθάκης
Σκηνοθεσία: Claude Barras
Το Κουρζέτ (κολοκυθάκι) είναι ένα ιντριγκαδόρικο παρατσούκλι για 9χρονο αγόρι. Παρόλα αυτά, η μοναδική του ιστορία είναι παραδόξως παγκόσμιας σημασίας. Μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο Κουρζέτ γίνεται φίλος με έναν αστυνομικό, τον Ρειμόντ, που τον συντροφεύει στο ορφανοτροφείο, γεμάτο και με άλλα ορφανά στην ηλικία του. Αρχικά παλεύει να βρει τη θέση του σε αυτό το περίεργο και κάποιες φορές εχθρικό περιβάλλον. Αλλά με τη βοήθεια του Ρειμόντ και των νέων του φίλων, ο Κουρζέτ αρχίζει να μαθαίνει την εμπιστοσύνη, βρίσκει την αληθινή αγάπη, αλλά κι ένα καινούργιο σπίτι.
trailer | φωτογραφίες
OΛYMΠION: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 - 21:00
OΛYMΠION: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 13:15


Prevenge - Εκδικητής απ` τη Μήτρα
Σκηνοθεσία: Alice Lowe
Πρωταγωνιστούν: Alice Lowe, Gemma Whelan, Kate Dickie
Η Ρουθ είναι επτά μηνών έγκυος, και όπως πολλές μητέρες στην κατάσταση της, πιστεύει ότι το μωρό της της μιλάει μέσω μιας εσωτερικής φωνής. Η μόνη σαφής διαφορά είναι ότι το συγκεκριμένο της λέει να ξεκινήσει να σκοτώσει ασύδοτα. Θρηνώντας ακόμα τον σύζυγο της που έφυγε πριν λίγους μήνες, η Ρουθ αφήνει το αγέννητο μωρό να την κατευθύνει σε τεχνικές σκοτώματος και να συνεχίζει ακάθεκτη με όσους στέκονται στον δρόμο της: από ένα ιδιοκτήτη πετ-σοπ έως μια μοναχική επιχειρηματία.
trailer | φωτογραφίες
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 - 23:00
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 - 13:15


The Young Offenders - Ερασιτέχνες Παράνομοι
Σκηνοθεσία: Peter Foott
Πρωταγωνιστούν: Alex Murphy, Chris Walley
Δύο κολλητοί νεαροί από το Κορκ, ο Κόνορ κι ο Τζοκ, ντύνονται το ίδιο, δρουν το ίδιο, έχουν ακόμα και το ίδιο μουστακάκι. Ο Τζοκ είναι θρύλος στην κλοπή ποδηλάτων και παίζει καθημερινά το παιχνίδι γάτας-ποντικού με τον αστυφύλακα Χίλι, παθιασμένο με του συγκεκριμένου είδους κλοπή. Όταν ένα καράβι με φορτίο 61 πάκων κοκαΐνης αναποδογυρίζεται στις ακτές του δυτικού Κορκ, αξίας 7 εκατομμυρίων, ο ψίθυρος θέλει να έχει χαθεί η μία ντάνα. Τα αγόρια κλέβουν δύο ποδήλατα και ξεκινούν ταξίδι με την ελπίδα να βρουν το χαμένο φορτίο, το οποίο μπορεί να είναι το εισιτήριο για να ξεφύγουν από τις μίζερες ζωές τους. Αλλά ο χωροφύλακας Χίλι είναι στο κατόπι τους.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 - 17:30
TZON KAΣΣABETHΣ: Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 - 15:15


Hermia & Helena - Έρμια και Ελένη
Σκηνοθεσία: Matias Pineiro
Πρωταγωνιστούν: Agustina Munoz, Maria Villar, Pablo Sigal
Η Καμίλα, μια νεαρή θεατρική σκηνοθέτις από την Αργεντινή, ταξιδεύει από το Μπουένος Άιρες στη Νέα Υόρκη για να παραστεί σε μια καλλιτεχνική αρμοστεία ώστε να αναλάβει το νέο της έργο: μια ισπανική μετάφραση του σαιξπηρικού Όνειρο Θερινής Νυκτός. Κατά την άφιξη της, η Καμίλα γρήγορα συνειδητοποιεί δεν είναι αρκετή για να αντισταθμίσει την έλλειψη των φίλων της, αλλά κυρίως του ενός φίλου που αφήνει πίσω. Ένα νέο μονοπάτι ανοίγεται όταν αρχίζει να παραλαμβάνει μια σειρά από μυστηριώδη καρτ-ποστάλ από την Ντανιέλ, πρώην μέλος της αρμοστείας. Τα μυστικά οδηγούν την Καμίλα στο να παρατήσει τις σπουδές της, μπλεγμένη πλέον σε αδιέξοδα, παρακάμψεις και νέα ξεκινήματα.
clip | φωτογραφίες
TΩNIA MAPKETAKH: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 15:00
TZON KAΣΣABETHΣ: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 20:15


Zoology - Ζωολογία
Σκηνοθεσία: Ivan I. Tverdovskiy
Πρωταγωνιστούν: Natalya Pavlenkova, Dmitriy Groshev, Irina Chipizhenko
Μια μεσήλικη εργαζόμενη ζωολογικού κήπου, η Νατάσα, ζει ακόμα με τη μητέρα της σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη. Καθώς αγωνίζεται για ανεξαρτησία, πρέπει να ανταπεξέλθει στην αλλόκοτη πραγματικότητα της ζωής της, γεμάτη με κουτσομπολιά που διαδίδονται από τις γυναίκες γύρω της. Έχει κολλήσει και όλα δείχνουν ότι η ζωή της δεν θα έχει καμία έκπληξη, μέχρι που μια μέρα... βγάζει ουρά. Αρχικά αισθάνεται ντροπή, αλλά στη συνέχεια εκμεταλλεύεται το παράδοξο γεγονός για να επανακαθορίσει τον εαυτό της ως πρόσωπο και γυναίκα.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 22:15
OΛYMΠION: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 - 13:00


The Levelling - Η Ισοπέδωση
Σκηνοθεσία: Hope Dickson Leach
Πρωταγωνιστούν: Ellie Kendrick, David Troughton
Σόμερσετ, Οκτώβριος 2014. Όταν η 25χρονη εκπαιδευμένη κτηνίατρος Κλόβερ Κέιτο λαμβάνει τηλεφώνημα που την πληροφορεί ότι ο νεότερος αδελφός της, Τσάρλι, είναι νεκρός, πρέπει να επιστρέψει στην οικογενειακή της φάρμα και να έρθει αντιμέτωπη με κάποιον που δεν έχει μιλήσει πολλά χρόνια: τον πατέρα της, τον Όμπρι. Σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι το σπίτι της έχει αλλάξει για τα καλά από τις πλημύρες που διέλυσαν την περιοχή έξι μήνες πριν, ενώ ο Όμπρι είναι μια βασανισμένη σκιά του εαυτού του.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 17:30
TZON KAΣΣABETHΣ: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 - 13:00


Eshtebak - Η Κλούβα
Σκηνοθεσία: Mohamed Diab
Πρωταγωνιστούν: Nelly Karim, Hani Adel, Tarek Abdel Aziz
Κάιρο, Καλοκαίρι του 2013, δύο χρόνια μετά της αιγυπτιακή επανάσταση. Με την αποκαθήλωση του προέδρου Μόρσι και μετά από μία ημέρα βίαιων ταραχών, δεκάδες διαδηλωτών με αντίθετες πολιτικές και θρησκευτικές αντιλήψεις βρίσκονται κλεισμένοι σε φορτηγό της αστυνομίας. Για να δραπετεύσουν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από την εξυγίανση των πεποιθήσεων τους.
trailer | φωτογραφίες
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 21:30


Tarde Para la Ira - Η Οργή ενός Υπομονετικού Ανθρώπου
Σκηνοθεσία: Raul Arevalo
Πρωταγωνιστούν: Antonio de la Torre, Luis Callejo, Ruth Diaz
Ο Χοσέ είναι ένας ήσυχος άνθρωπος που κρατάει τον εαυτό του για τον εαυτό του. Συχνός πελάτης στο μπαρ του Χουάνχο Καράσκο, και ο Χουάνχο όπως και η φιλική του σύζυγος, η Πιλάρ, τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο. Ο Χοσέ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την αδελφή του Χουάνχο, την Άννα. Το πρόβλημα είναι ότι η Άννα έχει ήδη σύντροφο, τον Κούρο, οποίος επιστρέφει στην πόλη μετά από οχτώ χρόνια στη φυλακή για μια αποτυχημένη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο. Η απελευθέρωση του θα φέρει τα πάνω-κάτω στους πάντες.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 - 22:15
OΛYMΠION: Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 - 13:00


Ostatnia Rodzina - Η Τελευταία Οικογένεια
Σκηνοθεσία: Jan P. Matuszynski
Πρωταγωνιστούν: Andrzej Seweryn, Dawid Ogrodnik, Aleksandra Konieczna
Ο Ζντισλάου Μπεκσίνσκι είναι ένας ευγενής άντρας με αραχνοφοβία, παρά τις ακραίες σεξουαλικές του φαντασιώσεις και την αφοσίωση του στη ζωγραφική παράδοξων δυστοπικών έργων. Είναι και οικογενειάρχης, που θέλει το καλύτερο για τη σύζυγο του, Ζοφία, τον νευρωτικό του γιο Τόμαζ και τις γηραιές μητέρες αυτού και της γυναίκας του. Η καθημερινή του ενασχόληση με την τέχνη του επιτέλους τον ξεπληρώνει και κάνει σπουδαίο όνομα στον χώρο. Καλή καθολική, η Ζοφία πασχίζει να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια, αλλά ο προβληματικός Τομάζ είναι ικανότατος στις βίαιες εκρήξεις και τις απειλές για αυτοκτονία. Όταν ο γιος αρχίζει και βγαίνει με γυναίκες, αλλά και πιάνει δουλειά ως ραδιοφωνικός παραγωγός και μεταγλωττιστής ταινιών, επικρατεί μια ανακούφιση, αλλά κι αυτή δεν κρατάει πολύ.
trailer | φωτογραφίες
TΩNIA MAPKETAKH: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 - 22:30
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 23:30


Seto Surya - Λευκός Ήλιος
Σκηνοθεσία: Deepak Rauniyar
Πρωταγωνιστούν: Dayahang Rai, Asha Maya Magrati
Όταν ο πατέρας του πεθαίνει, ο αντικαθεστωτικός αντάρτης Τσάντρα πρέπει να ταξιδέψει σε ένα απομονωμένο ορεινό χωριό, στο οποίο έχει να πάει εδώ και δεκαετία. Η μικρή Πόπα τον περιμένει ανυπόμονα, πιστεύοντας ότι είναι ο πατέρας της, αλλά μπερδεύεται όταν αυτός καταφτάνει με τον Μπαντρί, έναν ορφανό που ψιθυρίζεται ότι αυτός είναι ο γιος του. Ο Τσάντρα πρέπει να αντιμετωπίσει τον αδελφό του, Σουράτζ, που βρίσκονταν στο αντίπαλο στρατόπεδο κατά τον εμφύλιο στο Νεπάλ. Τα δύο αδέλφια δεν μπορούν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους, την ίδια ώρα που κουβαλάνε το πτώμα του πατέρας τους στο βουνό με προορισμό το ποτάμι που θα γίνει η αποτέφρωση.
trailer | φωτογραφίες
TΩNIA MAPKETAKH: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 - 22:30
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 23:30


Wolf and Sheep - Λύκος και Πρόβατο
Σκηνοθεσία: Shahrbanoo Sadat
Πρωταγωνιστούν: Sediqa, Qodrat, Amina, Sahar
Στο επαρχιακό Αφγανιστάν, οι άνθρωποι συνηθίζουν να σκαρφίζονται και να λένε ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας, ώστε να εξηγήσουν τον κόσμο στον οποίο ζουν. Οι μικροί βοσκοί εξουσιάζουν τα βουνά και παρότι οι ενήλικοι είναι κοντά, γνωρίζουν τους κανόνες: αγόρια και κορίτσια δεν πρέπει να είναι μαζί. Τα αγόρια εκπαιδεύονται να τα βάζουν με τους λύκους, ενώ τα κορίτσια καπνίζουν στα κρυφά και παίζουν ότι είναι νύφες υπό το όνειρο της ανεύρεσης ενός γαμπρού. Τώρα, το κουτσομπολιό αφορά τη Σεντίκα, μια 11χρονη κοπέλα που είναι παραγκωνισμένη. Πιστεύουν ότι είναι καταραμένη. Αλλά κι ο 11χρονος Κοντράτ γίνεται αντικείμενο κουτσομπολιού, όταν η μητέρα του κάνει δεύτερο γάμο με έναν γέρο που έχει ήδη δύο συζύγους. Ο Κοντράτ περιφέρεται μόνος στα έρημα όρη, ώσπου γνωρίζει τη Σεντίκα και γίνονται φίλοι.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 - 17:15
TZON KAΣΣABETHΣ: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 15:00


Mercenaire - Μισθοφόρος
Σκηνοθεσία: Sacha Wolff
Πρωταγωνιστούν: Toki Pilioko, Iliana Zabeth
Ο Σοάν, ένας νεαρός Καλυδώνιος από τη νήσο Γουάλις, αφήνει τα πάντα πίσω του για να δοκιμάσει την τύχη του στη Γαλλία ως παίκτης του ράγκμπι. Γάλλος πια, αν και οι περισσότεροι ντόπιοι δεν τον θεωρούν ως δικό τους, ο Σοάν έχει τη δίψα για ελευθερία και παλεύει να λάβει την αναγνώριση που του αξίζει.
trailer | φωτογραφίες
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 - 15:30
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 13:00


Paris Pieds Nus - Ξυπόλητοι στο Παρίσι
Σκηνοθεσία: Dominique Abel, Fiona Gordon
Πρωταγωνιστούν: Fiona Gordon, Dominique Abel, Emmanuelle Riva
Η Φιόνα, μια βιβλιοθηκάριος από μικρή καναδική πόλη, λαμβάνει γράμμα απελπισίας από την 93χρονη θεία της Μάρθα που ζει στο Παρίσι. Η Φιόνα μπαίνει στο πρώτο αεροπλάνο και ανακαλύπτει πως η θεία είναι εξαφανισμένη. Μέσα σε έναν κυκεώνα καταστροφών, γνωρίζει τον Ντομ, έναν γοητευτικό και εγωμανή άστεγο, ο οποίος δεν την αφήνει μόνη.
φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 19:30
TΩNIA MAPKETAKH: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 17:30


Jatten - Γίγαντας
Σκηνοθεσία: Johannes Nyholm
Πρωταγωνιστούν: Christian Andren, Johan Kylen, Anna Bjelkerud
Ο Ρικάρντ είναι ένας αυτιστικός και σκληροτράχηλος, δύσμορφος άντρας που χωρίστηκε από τη μητέρα του κατά τη γέννα. 30 χρόνια μετά, πείθεται ότι θα την κερδίσει πίσω, μόνο αν κερδίσει στο σκανδιναβικό πρωτάθλημα του πετάνκ. Θα προσπαθήσει το απίστευτο. Η ευαίσθητη φυσιολογία του και το αυστηρά επικριτικό περιβάλλον δεν πρόκειται να τον σταματήσουν. Επιπλέον, έχει έναν γίγαντα 60 μέτρων στο πλάι του...
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 - 23:15
TZON KAΣΣABETHΣ: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 13:15


El Ciudadano Ilustre - Ο Επιφανής Πολίτης
Σκηνοθεσία: Gaston Duprat, Mariano Cohn
Πρωταγωνιστούν: Oscar Martinez, Dady Brieva, Andrea Frigerio
Αφού πρώτα αρνείται μεγάλα βραβεία ανά τον πλανήτη, ο Κος Μαντοβάνι, κάτοχος Νόμπελ λογοτεχνίας, αποδέχεται την πρόσκληση να επισκεφτεί τη γενέτειρα του πόλη στην Αργεντινή, η οποία άλλωστε είναι η έμπνευση για όλα του τα βιβλία. Αλλά αποδεικνύεται ότι αυτή ήταν η χειρότερη ιδέα στη ζωή του. Να περιμένεις το απροσδόκητο όταν χρησιμοποιείς αληθινούς ανθρώπους ως χαρακτήρες στα μυθιστορήματα σου.
trailer | φωτογραφίες
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 20:30


La Mort de Louis XIV - Ο Θάνατος του Λουδοβίκου ΙΔ`
Σκηνοθεσία: Αλμπέρ Σέρα
Πρωταγωνιστούν: Jean-Pierre Leaud, Patrick d`Assumcao, Marc Susini
10 Αυγούστου, 1715. Ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο 14ος επιστρέφει από κυνήγι με έναν οξύ πόνο στο πόδι. Το επόμενο βράδυ τον βρίσκει κατάκοιτο στο κρεββάτι του στις Βερσαλλίες. Αυτή είναι η απαρχή ενός τριήμερου αργού θανάτου, περιτριγυρισμένος από πιστούς ακόλουθους: τον γιατρό του, την αγαπημένη του μαρκησία του Μειντενό, τον χειρούργο του και τον επικεφαλής της υπηρεσίας του.
trailer | φωτογραφίες | κριτική
OΛYMΠION: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 20:30
TZON KAΣΣABETHΣ: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 17:45


Apprentice - Ο Μαθητευόμενος
Σκηνοθεσία: Junfeng Boo
Πρωταγωνιστούν: Firdaus Rahman, Wan Hanafi Su
Ο Αϊμάν είναι ένας 28χρονος μαλαισιανός σωφρονιστικός υπάλληλος που πρόσφατα μεταφέρθηκε στην κορυφαία φυλακή της περιοχής. Οι γονείς του έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια, αφήνοντας τη μεγαλύτερη του αδελφή Σουχάιλα ως τη μόνη του οικογένεια. Στο νέο του εργασιακό περιβάλλον, ο Αϊμάν δείχνει ιδιαίτερη προσοχή σε έναν συνάδελφο, τον 65χρονο κινέζο αστυνόμο Ραχίμ. Ο 28χρονος αρχίζει να τον ακολουθεί και να τον παρατηρεί από απόσταση. Αλλά και ο Ραχίμ, ο οποίος τυχαίνει ένας από τους πλέον παραγωγικούς δήμιους στον κόσμο, προσέχει τον έξυπνο Αϊμάν, και η φιλία μεταξύ τους έχει ξεκινήσει. Όταν ο βοηθός του Ραχίμ τα παρατάει ξαφνικά μετά από μια τσαπατσούλικη εκτέλεση, ο ισχυρός δήμιος σκέφτεται να κάνει μαθητή του τον νέο του φίλο. Αλλά μπορεί ο Αϊμάν να ξεπεράσει τα προβλήματα συνείδησης κι ενός τραυματικού παρελθόντος, ώστε να γίνει ο επόμενος αρχι-εκτελεστής;
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 22:15
TZON KAΣΣABETHΣ: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 13:15


(M)uchenik - Ο Πιστός
Σκηνοθεσία: Kirill Serebrennikov
Πρωταγωνιστούν: Pyotr Skvortsov, Viktoriya Isakova, Yuliya Aug
Ο Βενιαμίν είναι ένας νεαρός καταμεσής μιας μυστικιστικής κρίσης. Με τις ερωτήσεις του, έχει αναστατώσει τη μητέρα του, τους συμμαθητές του και ολόκληρο το σχολείο. «Μπορούν οι μαθήτριες να πηγαίνουν στα μαθήματα κολύμβησης με μπικίνι;», «Μπορεί η θεωρία της εξέλιξης να διδαχτεί ως φυσική επιστήμη;»… Οι ενήλικες σύντομα μπουχτίζουν με τη συμπεριφορά του νέου, ο οποίος ορκίζεται μονάχα στις γραφές. Κανείς παρά η Έλενα, η καθηγήτρια βιολογίας, δεν είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει στα δικά του ύδατα.
trailer | φωτογραφίες
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 23:00
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 19:30


El Cristo Ciego - Ο Τυφλός Χριστός
Σκηνοθεσία: Christopher Murray
Πρωταγωνιστούν: Michael Silva, Pedro Godoy, Ana Maria Henrquez
Ο 30χρονος Μικαέλ είναι ένας μηχανικός που επιμένει ότι είχε μια θεϊκή αποκάλυψη στην έρημο. Χωρίς να τον πιστεύουν, οι γείτονες του συμπεριφέρονται πλέον σαν τον τρελό της πόλης. Ένα απόγευμα, φαντάζεται ότι ένας φίλος έχει πάθει ατύχημα σε ένα απόμακρο μέρος. Έτσι, αποφασίζει να τα αφήσει όλα, και με γυμνά πόδια να κάνει το ταξίδι ως εκεί και να θεραπεύσει τον φίλο μέσω θαύματος. Κατά τη διαδρομή, τραβάει από διάφορους ανθρώπους, οι οποίοι τον βλέπουν ως έναν νέο μεσσία που θα τους βγάλει από τη σκληρή πραγματικότητα της χιλιανής ερήμου.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 15:15
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 13:15


Die Einsiedler - Οι Ερημίτες
Σκηνοθεσία: Ronny Trocker
Πρωταγωνιστούν: Andreas Lust, Ingrid Burkhard
Ο Άλμπερτ μεγάλωσε σε μια αποκλεισμένη φάρμα στα βουνά. Η μητέρα του, η Μαριάν, θέλει να προστατεύσει τον γιο της από τη μοναχική και φτωχική του ύπαρξη, ελέγχοντας τα νήματα της ζωής του. Εργάζεται με φιλότιμο σε ένα παρακείμενο λατομείο μαρμάρου, αλλά η ζωή παραμένει δύσκολη όταν έρχεται η ώρα να επικοινωνήσει με αληθινούς ανθρώπους. Όταν ο πατέρας του, ο Ρουντλ, πεθαίνει από δυστύχημα, η Μαριάν φοβάται ότι ο γιος της θα γίνει κυρίαρχος του εαυτού του και θα επιστρέψει στη φάρμα. Αντί αυτού, όμως, αποφασίζει να κρύψει τον θάνατο του πατέρα από τον έξω κόσμο, και να θάψει το σώμα του στο βουνό.
trailer | φωτογραφίες
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 19:45
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 13:00


Gleissendes Gluck - Παράδοξη Ευτυχία
Σκηνοθεσία: Sven Taddicken
Πρωταγωνιστούν: Martina Gedeck, Ulrich Tukur, Johannes Krisch
Απεγνωσμένα αιχμάλωτη σε έναν γάμο που καταρρέει, η Έλεν Μπρίντελ χάνει κάθε ελπίδα όταν νιώθει ότι την εγκατάλειψε ακόμα και ο Θεός. Αναζητά τη λύτρωση, και πιστεύει ότι τη βρήκε στο πρόσωπο του αναγνωρισμένου ψυχολόγου Έντουαρντ Ε. Γκλουκ. Αλλά ο χαρισματικός γιατρός έχει να πολεμήσει τους δικούς του δαίμονες. Μονάχα όταν αυτός και η Έλεν έρχονται σε αληθινή επαφή, ανακαλύπτουν ότι οι αντιθέσεις τους είναι που έλκουν τον έναν προς τον άλλον. Διστακτικά στην αρχή, ο ένας κινείται κοντύτερα στον άλλον και βρίσκονται σε έναν κόσμο όπου η αγάπη είναι τόσο μια δοκιμασία, όσο και μια υπόσχεση.
trailer | φωτογραφίες
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 20:30


Hell or High Water - Πάση Θυσία
Σκηνοθεσία: David Mackenzie
Πρωταγωνιστούν: Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges, Katy Mixon
Δύο αδέλφια, ένας πρώην κακοποιός και ένας χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών, αντιμετωπίζουν το επερχόμενο κλείσιμο της οικογενειακής τους φάρμας στο δυτικό Τέξας. Για να γλυτώσουν αυτό το γεγονός, μπαίνουν σε σπείρα ληστών τραπεζών, και δεν αργούν να γίνουν στόχοι ενός αποφασισμένου ρέιντζερ.
trailer | φωτογραφίες | κριτική
OΛYMΠION: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 23:15


Porto - Πόρτο
Σκηνοθεσία: Gabe Klinger
Πρωταγωνιστούν: Anton Yelchin, Lucie Lucas, Francoise Lebrun
Ο Τζέικ και η Μάτι είναι δύο νέοι σε ξένη πόλη, το λιμάνι Πόρτο στα βόρεια της Πορτογαλίας, οι οποίο κάποτε είχαν μια σύντομη επαφή. Ένα μυστήριο παραμένει στις στιγμές που μοιράζονται, και αναζητώντας τις μνήμες, απελευθερώνουν τα έγκατα μιας νύχτας, δίχως αναστολές από τις συνέπειες του χρόνου.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 - 21:30
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 13:30


Dark Night - Σκοτεινή Είναι η Νύχτα
Σκηνοθεσία: Tim Sutton
Πρωταγωνιστούν: Robert Jumper, Anna Rose Hopkins
Το προαστιακό τοπίο είναι τόσο αθώο που δεν μαρτυρά τα αναπόφευκτα κι εκτυλισσόμενα γεγονότα της σφαγής σε κινηματογράφο Cineplex. Κατά τη διάρκεια μίας ημέρας, από την αυγή ως τα μεσάνυχτα, έξι μεταξύ τους άγνωστοι, μεταξύ αυτών και ο φονιάς, μοιράζονται έναν νέο αμερικανικό εφιάλτη.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 - 20:00
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 15:00


Hunt for the Wilderpeople - Στο Κυνήγι των Αγριανθρώπων
Σκηνοθεσία: Taika Waititi
Πρωταγωνιστούν: Julian Dennison, Sam Neill
Μεγαλωμένος στο χιπ-χοπ και σε θετή φροντίδα, ο ανυπάκουος μικρός Ρίκι αφήνει την πόλη και κάνει νέο ξεκίνημα στην επαρχία της Νέας Ζηλανδίας. Εκεί, θα βρεθεί με μια νέα θετή οικογένεια: την αξιαγάπητη θεία Μπέλα, τον καβγατζή θείο Χεκ και τον σκύλο τους, τον Τούπακ. Όταν μια τραγωδία ξεσπάει και απειλεί να στείλει τον Ρίκι σε νέο σπίτι, αυτός και ο θείος Χεκ δραπετεύουν στην άγρια φύση. Καθώς διοργανώνεται ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν, οι δύο «παράνομοι» αντιμετωπίζουν δύο επιλογές: να κάνουν τη μεγάλη τους εμφάνιση ή να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και να επιβιώσουν ως μία οικογένεια.
trailer | φωτογραφίες | κριτική
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 20:30
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 - 15:30


Le Voyage au Groenland - Ταξίδι στη Γροιλανδία
Σκηνοθεσία: Sebastien Betbeder
Πρωταγωνιστούν: Thomas Blanchard, Thomas Scimeca, Francois Chattot
Ο Τομάς κι ο Τομάς περνάνε μεγάλο ζόρι. Είναι και οι δύο ηθοποιοί στα 30 και κάτι τους, και ζουν στο Παρίσι. Μια μέρα, τους έρχεται και αφήνουν την πόλη και πετάνε για το Κουλοσουάρκ, ένα από τα πλέον απομονωμένα χωριά της Γροιλανδίας. Εκεί ζούσε ο πατέρας του ενός τους. Μέσα στην κοινότητα των Ινουίτ, θα ανακαλύψουν τις χάρες των τοπικών εθίμων και η φιλία τους θα δοκιμαστεί.
trailer | φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 - 15:00
ΣTAYPOΣ TOPNEΣ: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 15:30


Lo Chiamavano Jeeg Robot - Τζιγκ, το Ρομπότ
Σκηνοθεσία: Gabriele Mainetti
Πρωταγωνιστούν: Claudio Santamaria, Ilenia Pastorelli, Luca Marinelli
Ο Έντζο Σετσότι είναι ένας κλέφτης που ζει στον «βάλτο» της Ρώμης, τη συνοικία Τορ Μπέλα Μονάκα. Μια ημέρα, πηδάει μέσα στον Τίβερη για να ξεφύγει από την αστυνομία και πέφτει πάνω σε ένα βαρέλι ραδιενεργών αποβλήτων. Αυτό θα του προσδώσει υπερδυνάμεις, όπως την εξαιρετική δύναμη και την ικανότητα της θεραπείας. Σταδιακά, χάνει την αδιαφορία του για τον υπόλοιπο κόσμο, κυρίως λόγω ενός κατάκοιτου κοριτσιού, της Αλέσια, που τον έχει περάσει για το Μάνγκα ήρωα Χιρόσι Σίμπα. Έτσι, σιγά-σιγά από εγκληματίας γίνεται ο υπερήρωας Τζιπ Ρόμποτ για να σώσει την κοπέλα από έναν ψυχωτικό γκάνγκστερ, γνωστό ως «Τσιγγάνο».
trailer | φωτογραφίες
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 - 17:15


Lovesong - Τραγούδι Αγάπης
Σκηνοθεσία: So Yong Kim
Πρωταγωνιστούν: Riley Keough, Jena Malone, Brooklyn Decker
Η Σάρα, μια νεαρή μητέρα, μεγαλώνει την πρώιμα αναπτυγμένη κόρη της στο εξοχικό τους σπίτι, ενώ νιώθει την εγκατάλειψη του συζύγου της που ταξιδεύει συνεχώς για τη δουλειά του. Όταν η παλιά της φίλη, η Μίντι, έρχεται για επίσκεψη, αποφασίζουν να κάνουν ένα μακρινό ταξίδι με το αυτοκίνητο, κι εκεί μια ανείπωτη οικειότητα ξεσπάει ανάμεσα στις δυο τους. Η Σάρα νιώθει ανήμπορη να μιλήσει στον άντρα της για τη Μίντι, κάτι που κάνει την τελευταία να εγκαταλείψει το ταξίδι και να επιστρέψει σπίτι της. Τρία χρόνια αργότερα, οι δύο γυναίκες βρίσκονται με την ευκαιρία του γάμου της Μίντι, και τότε η Σάρα εξαναγκάζεται να διευθετήσει τα συναισθήματα της.
φωτογραφίες
OΛYMΠION: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 13:30
TZON KAΣΣABETHΣ: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 22:15


Singing in Graveyards - Τραγουδώντας σε Νεκροταφεία
Σκηνοθεσία: Bradley Liew
Πρωταγωνιστούν: Pepe Smith, Mercedes Cabral, Lav Diaz
Ένας 68χρονος μιμητής ενός θρυλικού ροκ-σταρ των Φιλιππίνων, ο Πεπέ, ζει μόνος στα όρια της πραγματικότητας, της φαντασίας και του μυστικισμού. Μια ημέρα, επιτέλους του δίνεται η ευκαιρία να ανοίξει αυτός μια συναυλία ροκ θρύλων. Αλλά για να το κάνει, πρέπει να γράφει κάτι που κανείς στο είδος δεν έχει κάνει ξανά στη χώρα του: ένα ερωτικό τραγούδι.
trailer φωτογραφίες
TZON KAΣΣABETHΣ: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016 - 17:45
TZON KAΣΣABETHΣ: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 - 12:00


Rabih - Τραμουντάνα
Σκηνοθεσία: Vatche Boulghourjian
Πρωταγωνιστούν: Barakat Jabbour, Julia Kassar
Ο Ραμπί, ένας τυφλός μουσικός, ταξιδεύει ανά την επαρχία του Λιβάνου αποζητώντας κάποιο αρχείο για τη γέννηση του. Συναντά ανθρώπους από το περιθώριο της κοινωνίας, που του λένε τις δικές τους ιστορίες, και ανοίγουν νέα ερωτηματικά για την καταγωγή του. Βυθιζόμενος σε ένα κενό, στην καρδιά της ύπαρξης, ο Ραμπί έχει έρθει σε επαφή με ένα έθνος ανίκανο να του καθορίσει τη δική του, ή τη δική τους ταυτότητα.
trailer φωτογραφίες
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 - 19:30
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 - 15:00


Επιστροφή στον Οδηγό του Cine.gr
 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.